Жоро Бирмата предлага на Алисия? (Лидка Скалата му постави ултиматум)

Жоро Бирмата предлага на Алисия? (Лидка Скалата му постави ултиматум)
5 (100%) 1 vote

Жоро Бирмата е на път да предложи брак на Алисия, майка му не ще и да чуе за Преслава

Майката на Жоро Бирмата го натиска да се ожени за Алисия

Жоро Бирмата ще предложи брак на Алисия в най-скоро време. Близки до двойката издават, че макар и да се разделиха за кратко, те отново са заедно. А причината е не друг, а майката на богаташа – Лидия Станоева. Лидка Скалата била убедена, че певицата от Вакарел е идеалната жена за сина й. И той няма да намери по-добра.

Алисия и Скалата са много близки в последно време. Те не пропускат да са заедно на редица светски събития. Демонстрират огромна близост и в социалните мрежи. Навръх рождения ден на певицата госпожа Станоева публикува обща снимка с изпълнителката, а текстът под нея гласеше: „Най-милото създание-обичам те!“.

Жоро БирматаСкалата често купувала скъпи подаръци на Алисия. Именно в нейно лице Станоева виждала перфектната съпруга за сина си. Ася според нея е жена на място, която държи на думата си.

Макар че синът й се дърпал, Лидия успяла да го убеди, че му е време да се задоми. Най-добрият аргумент бил, че по-добра жена от Алисия няма да намери. Така синът й склонил в най-скоро време да направи предложение на Алисия. Освен, че мечтаела да види сина си женен, Лидия искала да има и внучета. Тя била в отлични отношения със сина на Алисия от Валери Божинов, но искала и свое, на което да се радва, пише blife.bg.

Станоева била бясна като научила, че Бирмата отново се опитва да привлече вниманието на Преслава в социалните мрежи. И му вдигнала страхотен скандал, изтъквайки, че бившата му не е подходяща за него след всички скандали, в които се забърка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Жоро Бирмата предлага на Алисия? (Лидка Скалата му постави ултиматум)”

 1. Име (задължително)

  апр. 03. 2017

  Драскате пълни глупости,колко да не заспите на мястото си! Нито са се разделяли,нито пък някой може да наложи на друг за кого и кога да да се ожени. Това,че певицата има всяка вечер участия в цялата страна, не може приятелят й да бъде постоянно пътуващ с нея , нито пък да стои в къщи затворен и да не излиза с приятели и да се забавлява,не означава,че изневерява на нея.И няма човек , който да те накара насила някого да се омъжва,ако той не иска и за когото не иска.Както и когато не иска.
  Особено пък Бирмата.Обичат си е и тя е много сериозен и отговорен човек във връзките си.Това,че не са сериозни мъжете в живота й е друг въпрос.. Тя си ги избира,и тя ще си им сърба попарата.Но ек прекрасен човек и много красива жена.Образована при това,много добре и с талант.Успяла жена!

  Reply to this comment
 2. до предната

  апр. 03. 2017

  Баси фермана от предния/ та. Изпростял народ, кви познания по чалга само. Да умреш от срам!

  Reply to this comment

Добавете коментар