Жоро Бирмата заряза Алисия (Певицата се изнесе от дома му)

Жоро Бирмата заряза Алисия (Певицата се изнесе от дома му)
5 (100%) 1 vote

Жоро Бирмата би шута на Алисия под влияние на майка си

Жоро Бирмата набързо смени Алисия, тя не може да скрие яда си

Жоро Бирмата заряза Алисия! Богаташът е бил шута на певицата, макар първоначално отношенията им да изглеждаха сериозни. Като тя дори се нанесе в дома му в един от баровските квартали на София заедно със сина си Валерко. От няколко седмици насам обаче Ася се е завърнала в собствения си апартамент в столицата, естествено, придружена от малкия.

Жоро Бирмата и Алисия вече не са заедно

Жоро Бирмата и Алисия вече не са заедно

Именно той се е превърнал в ябълката на раздора между нея и Бирмата. И по-точно – майката на богаташа Лидка Скалата. Която не си правеше труда да крие, че не одобрява синът й да има връзка с жена, която има дете от друг. И която е доста по-голяма от него.

В крайна сметка Станоев се е вслушал в думите на майка си и от известно време го раздава ерген. Преди няколко дни той е забелязан да задява хубавици в нощна София, разбира се – в компанията на своите неразделни приятели. За раздяла с Алисия се заговори преди няколко месеца, а съдейки по цитатите, които певицата публикува в своя инстаграм профил, нищо чудно и тя самата да се оглежда за ново гадже.

„За мъжа сексът е като глада. Ако не го пуснат в скъп френски ресторант, ще отиде на закусвалня. А някои направо си готвят сами“, този хаплив намек написа в социалните мрежи блондинката, с което определено предизвика учудването на своите почитатели, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар