Жоро Бирмата заведе Алисия и в Париж (Фото факт)

Жоро Бирмата заведе Алисия и в Париж (Фото факт)
5 (100%) 2 votes

Жоро Бирмата не спира да глези новата си с почивки и екскурзии

Жоро Бирмата зарадва Алисия с подаръци от Париж

Жоро Бирмата заведе Алисия и в Париж. В това са убедени онлайн потребителите след като в нета се появиха снимките, които потвърдиха, че двамата са двойка. Става въпрос за кадрите от летище София, на които папараците на Николета Лозанова уловиха двойката на връщане от почивката им в Тайланд.

Жоро Бирмата заведе Алисия в Париж

Жоро Бирмата заведе Алисия в Париж

На тях се вижда, че Алисия се е натоварила с подаръчни торбички, на които пише „Това е Париж“. Така че нищо чудно на връщане от екзотичната страна, двамата да са се отбили и във френската столица. От където, ако съдим по големината на торбите, Бирмата е накупил подаръци на новата си половинка.

Близките му разкриват, че богаташът е хлътнал сериозно по изпълнителката и за първи път се замисля за по-сериозни отношения като двамата да заживеят заедно. Станоев нямал нищо напротив, че Алисия има дете от друг мъж и е с цели седем години по-голяма от него.

За сериозната му страст по певицата говорят и подаръците му. Освен вече споменатите от Париж, той заведе любимата си на романтично пътешествие в Тайланд за деня на влюбените. Нещо, което никога не е правил за Преслава.

„Нормално Преси да е в депресия и да сипе огън и жупел по Алисия. Бирмата никога не е правил такива жестове за нея, нищо, че бяха заедно години“, коментират феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Жоро Бирмата заведе Алисия и в Париж (Фото факт)”

  1. Кристина

    февр. 27. 2016

    Явно ася му е вземала акълът. Личи си че е много влюбен. Че чак да я води по екскурзий и да й прави подаръци. Тя го привлякла доста към себе си.

    Reply to this comment

Добавете коментар