Жоро Бирмата глези Алисия с ваканция в Рая (Вижте как се забавляват)

Алисия най-сетне склони на малко бягство от реалността със своя любим Жоро Бирмата.

Както писахме наскоро, Алисия изкара цялото лято в усърден труд по дискотеките. Тъй като ангажиментите й бяха съсредоточени предимно по Черноморието, двамата със Станоев нямаха особено време да се видят и да се порадват един на друг. Дори познати на певицата свидетелстваха, че докато тя лудее с майката на Бирмата, със самия него не се е виждала от месец два.

Но, чудото се случи! Алисия излезе в заслужена ваканция в края на летния сезон. Тя си е освободила десетина дни от участия. Тайно и набързо стегнала куфарите и с любимия й отпрашиха към поредната далечни и луксозна дестинация. Както винаги, изпълнителката не обича да издава къде и с кого почива. То е ясно, че компания й прави Бирмата, но и самият той не обича да парадира с присъствието си.

Красивите плажни фотоси веднага събраха стотици харесвания. Съдейки по бялата плажна ивица и кристалната водя, Алисия и Жоро се намират на някое райско кътче като Малдивите или Бали. Тези дестинации са сред любимите на певицата и тя не пропуска поне веднъж годишно да се отправи натам, пише bgdnes.bg.

Алисия избяга надалеч с Бирмата
Алисия избяга надалеч с Бирмата

Ако преди ходеше все с дружки, сега красавицата е придружавана от своя любим Георги Станоев. Връзката им е ясна като бял ден за всички, но те предпочитат да не я афишират публично. Затова могат да бъдат видени да се отдават на чувствата си само на такива райски кътчета, на каквото се намират и сега. А Алисия не пропусна да се похвали и с новите си модни придобивки, с които е топ дори и на плажа.

Ослепителна дори на плажа
1 коментар
  1. az казва

    grozofilqci…osobeno Alisiq..

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.