Жорж Башур тормози Емилия с патологична ревност (Арабинът бесен от разголените й тоалети, следи всяка нейна стъпка)

Жорж Башур тормози Емилия с патологична ревност (Арабинът бесен от разголените й тоалети, следи всяка нейна стъпка)
5 (100%) 1 vote

Жорж Башур ревнува диво Емилия от всичко и от всичко

Жорж Башур се оказа патологичен ревнивец, следи всяка стъпка на Емилия

Жорж Башур тормози Емилия с патологична ревност. Арабинът се оказа истински истерик по отношение на връзката си със звездата. И буквално следи всяка нейна стъпка, за да е сигурен, че няма да му кръшне. Той все още не може да приеме как бъдещата му жена показва разголената си плът пред купища хора до ранни зори и всички й точат лиги

Според Башур някой може да омае сърцето на годеницата му, докато тя работи в нощните заведения. Затова милионерът от арабски произход започна да ходи с нея по дискотеките и да наблюдава отблизо любимата си какви ги върши. Милионерът си е патил преди време с другата си голяма любов и не иска да загуби Емилия.

Жорж е обсебен от нея и през няколко часа й звъни, за да я пита как е и да разбере къде е. Когато е на участия, Башур сън не го хващал, защото постоянно мислел какви ги върши половинката му.

Емилия нееднократно заявявала на Башур, че е луда по него и няма шанс да забегне по друг. Въпреки това милионерът е яростен ревнивец и не приемал думите й.

Жорж Башур и ЕмилияЩом певицата има участие, годеникът на Емилия задължително я придружава. Жорж е с нея в гримьорната, преди да излезе на сцената. Когато се покаже пред публиката, милионерът заема място, от което може да наблюдава внимателно всяко действие на Емилия.

Изпълнителката и милионерът са заедно едва от няколко месеца, но вече планират своята сватба.

Предложението за брак дошло изненадващо за Емилия, но въпреки това тя казва заветното „да“. Певицата не сваля от ръката си пръстена с огромен камък. Освен голям ревнивец Жорж се оказа и супер романтичен. Половинката на Емилия през седмица й подарява огромни букети с рози, предават от bgdnes.bg.

Жорж Башур и Емилия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар