Жорж Башур след смъртта на Феди: Емилия мислеше, че ще я зарежа (Вижте изповедта му)

Жорж Башур след смъртта на Феди: Емилия мислеше, че ще я зарежа (Вижте изповедта му)
5 (100%) 1 vote

Жорж Башур и Емилия разплакаха ефира с разтърсващата си изповед  за смъртта на Феди и за връзката си

Жорж Башур и Емилия проговориха в ефира на Нова тв за смъртта на Феди и за връзката си.  Почерненият татко призна, че ако е имал избор щял да мълчи. Но заради спекулациите по техен адрес няма това право. Затова е длъжен да говори за да излезе истинната на бял свят.

Снимка: Блиц

Бизнесменът сподели колко щастливи са били с Емилия преди трагедията. И сега са щастливи, но смъртта се оказала по-силна от тях. Макар, че болката ги сплотила и им помогнала да преживеят голямата загуба.

Жорж Башур
Снимка: Блиц

Със сълзи на очи Башур си спомня колко весело започнал деня преди катастрофата с бала на неговия племенник. Твърденията, че Феди е карал с голяма скорост не са верни. Жорж смята, че само липсата на по-голям опит е причина сина му да загуби контрол над колата и да се стигне до фаталния край.

По време на пътуването Емилия стояла на задната седалка, Феди карал, а до него бил баща му. Смели се, говорили си като едно истинско семейство. До оня миг когато автомобила поднесъл и се ударил в мантинелата.

Първото нещо, което научих бе, че Феди е много зле и започнах да крещя, споделя таткото. Когато се озовахме в болницата Емилия ме попита ще останем ли заедно, спомня си бизнесменът. Певицата смятала, че ще я зареже. А той бил шокиран от нейния въпрос защото именно любовта им го спасила. Трябвало да живее заради нея, заради дъщеря си и родителите си, предават от Блиц.

Певицата признава, че изхвърчали в дерето като от трамплин. Когато се свестила била сама в колата. Феди и баща му ги нямало. Още тогава се знаело, че сина на любимия й бил много зле. Новината за неговата смърт ги застигнала по време на обяд в един ресторант, допълва тъжно Емилия.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар