Жорж Башур се грижи за децата на Емилия и Коко Динев (Богаташът прекарва повече време с тях от баща им)

Жорж Башур се грижи за децата на Емилия и Коко Динев (Богаташът прекарва повече време с тях от баща им)
3 (60%) 1 vote

Жорж Башур се грижи като роден баща за сина и дъщерята на Коко Динев

Фолк певицата Емилия удари джакпота в лицето на новия си мъж Жорж Башур.

Изпълнителката не само, че вече няма финансови притеснения, но и срещала истинска опора и помощ в лицето на заможния арабин. Бизнесменът бил непрекъснато до фолк певицата и й помагал в отглеждането на двете й деца от Коко Динев. Жорж си станал изключително близък с 10-годишния Иван и двамата често излизали заедно по мъжки, играели на различни игри и се забавлявали, писа „Галерия“.

И двегодишната Мира много харесвала новия мъж на майка си, защото той също й отделял време и внимание и не се опитвал да купува любовта й с кукли, а с общи забавления и игри. Башур всекидневно се занимавал с децата.

Жорж Башур и Емилия

Снимка: фейсбук

„Жорж много обича Иван и Мира и се отнася с тях, все едно са негови деца. Нещо повече – той прекарва с тях далеч повече време отколкото биологичният им баща Коко Динев“, разказват близки на Емилия.

Башур лично настоявал малчуганите да бъдат с тях на всяка почивка. Завел ги дори в Лос Анджелис. Заедно с Жорж, Емилия и двете й деца с тях често пътувала и дъщерята на бизнесмена, която пък е в прекрасни отношения с фолк певицата.

Самата Емилия признава, че преди да срещне Жорж, сама се е грижила за Иван и Мира. „Бях и майка, и баща. Всички разчитаха на мен за всичко“, разкри тя.

Башур и Емилия дори често дискутират темата да си направят и общо бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар