Жорж Башур купува за Емилия палат на Швейцарското езеро (Вижте колко ще се бръкне за имението)

Гласувайте за статията

Емилия ще се шири в палат на Женевското езеро, Жорж Башур пръска поне 5 млн. евро за имота в Швейцария

Емилия скоро може да се нанесе в помпозен палат намиращ се на брега на Швейцарското езеро. Съпругът й Жорж Башур води преговори за да закупи имота с любовницата на починалия оръжеен бос Мутафчийски.

Говори се, че преди известно време сириецът милионер и чалга дивата били на посещение в Швейцария . С цел да направят оглед на имота. Който се появи на имотния пазар. Емилия останала очарована от къщата и вече правела планове как да я обзаведе по свой вкус. А брокери разкриват, че цената ще е поне 5 милиона евро.

Емилия и Жирж Башур
Снимка: Инстаграм

Според специалистите имение на брега на езерото не може да се намери за по-малка сума от 5 милиона евро.

След като бившият собственик на луксозни имот почина през 2013 г остави в наследство всичко на своята любовница Бойка Стоянова. С която живя в продължение на 20 години. Но съпругата му Ели Гюлева оспори завещанието му съда и започна съдебна битка.

Мутафчийски оставил нотариално заверено завещание в полза на любовницата си. Но законната му половинка не се примири и заведе иск. Само, че и тя почина внезапно преди две години. Така, че една част от присъденото в нейна полза отиде при сестрата на оръжейния  бизнесмен.

Швейцарските му имоти обаче останаха за Бойка Стоянова. Която се сдоби след смъртта му с два апартамента в Цюрих и въпросната женевска къща.

Преди една година госпожа Стоянова обявила за продажба къщата в Женева заради огромните разходи по поддръжката на имота. Родна банкерка имала мерак да я купи. Но до сделка не се стигнало след като научила, че има проклятие над имението.

Жорж Башур бил навит да купи палата и след като го обнови да го продаде на по-висока цена, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар