Жорж Башур крие цял харем (Лъсна истината за новия мъж на Емилия)

Жорж Башур крие цял харем (Лъсна истината за новия мъж на Емилия)
5 (100%) 1 vote

Жорж Башур крие цял харем, лъсна истината за аферата му с Емилия

Фолк певицата Емилия се похвали пред цял свят, че е влюбена до уши, а мъжът й я глези като принцеса. Истината обаче не е толкова розова. Изпълнителката всъщност се оказа част от харем, а мъжът й издържа не една, а цели три жени.

Вече стана ясно защо бившата му съпруга — рускиня, го е зарязала. В действителност строителния предприемач не се отказва от порядките на арабските мъже да поддържа няколко жени. И тъй като не може да ги направи всичките свои съпруги, а вероятно и не иска, предпочита да ги държи като любовници.

Добре осведомени източници твърдят, че новият на Емилия има няколко жени, а певицата е просто част от харема. Сред дамите се спряга и името на миската Галена Димова, пише HotArena.

Иначе певицата се похвали на целия свят, че е особено щастлива, тъй като е открила мъжа на мечтите си. Тя се оплаква, че за Коко Динев никога не е била най-важна, нито пък най-специалния човек, въпреки че му е родила две деца.

„В действителност ние все се разминавахме в чувствата си един към друг. Той ме обичаше, аз обаче не бях на същата вълна. И обратното“, споделя Емилия.

Изпълнителката добави още, че двамата са се разделили не заради други мъже или жени, а заради битовизми. И изчакала повече от година, преди да се събере с новия си любим.

Новият на Емилия издържал цял харем

Новият на Емилия издържал цял харем

В същото време обаче паметливи припомнят, че за афера между двамата се е заговорило още през 2011 и 2013 година. Двамата обаче се криели, тъй като по онова време Башур е женен, а Емилия била само временно разделена с Коко Динев. После певицата се събра с мъжа си, но в крайна сметка те отново се разделиха. След няколко подобни раздели, от година и повече двамата вече не са заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар