Жизел Бюндхен пред развод (Манекенката заряза Том Брейди с писмо – Скандални подробности)

Гласувайте за статията

Жизел Бюндхен пред развод с Том Брейди

Манекенката Жизел Бюндхен е на път да се раздели със съпруга си Том Брейди. Красавицата наскоро е преживяла сериозна криза в отношенията с половинката си. За това споделя самата тя в социалните мрежи, а причината за разрива им е удивителна.

Оказа се, че Том и Жизел от доста време имат проблеми един с друг. А повод за кризата в отношенията им е сблъсък на характерите и кой каква част от семейните задължения изпълнява.

Приятели на Брейди разкриват, че манекенката дълго време негодувала, че съпругът й се интересува само от ръгби, но не и от семейството им. И често пъти поставяла под въпрос неговата съпричастност към семейството.

„Жизел постоянно се сърдеше, че съм зает с кариерата. Обясняваше ми, че трябва да поемам по-голям товар от семейните задължения като грижа за дома, или за децата“, казва Том по този повод. Дълго време той пренебрегва молбите на съпругата си, но в крайна сметка си дава сметка, че тя има право.

Той се отказва от спорта и се посвещава на децата, но жена му пак не е доволна. И дори му изпраща писмо, че бракът им не върви. “

Написа ми писмо, което препрочитам постоянно. И в което, между другото ми пишеше, че онова, което е работело преди десет години, вече не работи, защото животът ни се движи в друга посока, разказва пред приятели спортиста. Брейди страшно се разсърдил, защото съпругата му го принудила да се откаже от всичко, което обича и пак не била щастлива, обвинявайки него за това.

В момента двамата са на брачна терапия, но приятелите им се съмняват, че това ще проработи. Двойката има много път да извърви, докато оправят отношенията си. И предвид, че Жизел не е настроена за компромиси, може да се стигне и до развод.

Жизел Бюндхен и Том Брейди в криза? сн. Инстаграм

Жизел Бюндхен и Том Брейди в криза? сн. Инстаграм

Припомняме ви, че се ожениха през 2009 година и имат две деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар