Животът им се преобръща: На тези три зодии след 11 май (Прогноза на астролога Т. Глоба)

Гласувайте за статията

Тези три зодии ги очаква нещо много хубаво след 11 май

11 май е повратна точка в живота на тези три зодиакални знаци. Според астрологът Т.Глоба за тях настъпва ново начало в пътя им напред.

зодии

Ново начало за тези три зодии, сн. Фейсбук

Скорпионът трябва да обърне внимание на малките неща около него. Астрологът препоръчва да не криете плановете си от близките и партньорите си.

След 11 май ще се отварят нови хоризонти за представителите на този воден знак.

Пътят напред е дълъг, но пък в компания с верни помощници и приятели той ще изглежда много по-лесен.

А това ще ви помогне много по-лесно да преодолеете препятствията в живота си , като спечелите финансова независимост и увереност в живота.

За да решите възникващите проблеми трябва Рибите да кажат това, което мислят по същество. Според Глоба само така не само ще разрешите проблемите за вас с благоприятен край, но и ще подобрите взаимното разбирателство с роднините и близките си.

Това разбирателство ще ви помогне да получите от най-близките кси, любими и приятели, партньори прошка в периода след 11 май.

Без колебание и укриване ще можете да обсъдите най-интимните въпроси с тях. Така ще можете да се освободите от бремено на миналите си грешки и най-интимните си проблеми, напълно фиоксирайки се в бъдещето. А там ще ви очаква хармония, щастие и любов.

През май месец Стрелецът трябва да поеме цялата тежест и отговорност за нещата, които прави, пише „За жената“.

В същото време астрологът Глоба препоръчва сега да се сблъскате с всичките си проблеми, за да ги решите завинаги.

Но за да може да продължите живота си без това бреме, за да решите възникващите проблеми, ще се наложи да станете систематични, предпазливи и строго рационални.

А след 11 май животът ви ще придобие нови цветове и непрекъснато ще се движите към новосъздадените светове. И макар понякога да срещнете трудности по пътя, трябва само да помните, че преодоляването им ще ви се позволи да откриете нови способности в себе си и ще ви изведе на по-високо небе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар