Живка от „Фермата“ за Анастасия: Това нещо как ще се търпи! (Фризьорката побърка съперниците си – Подробности)

Гласувайте за статията

Живка от „Фермата“ не сдържа нервите си спрямо Анастасия

Фермерката на седмицата в предаването – Живка – не може да понася съперничката си. И както изглежда, такива са впечатленията и на останалите участници. „Фермата“ наистина събра под един покрив хора „от кол и въже“, но засега само Анастасия влудява поголовно компанията. Камионджийката например не можа да се стърпи и изригна с шокиращ коментар. „Още като видях Анастасия в автобуса, с който пристигнахме, изпаднах в паника! Викам си: „Това нещо как ще се търпи!“, гневи се бясната участничка.

Анастасия побърква играчите

Анастасия побърква играчите
Снимка: marica.bg

Поводът за избухването ѝ е очевиден за всички. Набедената за плямпало Анастасия не спира да говори, прекъсва събеседниците си, намесва се непоканена във всички разговори. Освен това в поведението ѝ лъсна и склонността към интриги. В очите на играчите тя вероятно вече е нарочена за тотална сплетница, а желанието ѝ да държи речи, качена на масата, е повече от фрапиращо. Така досадата във „Фермата“ хубаво успява да побърка сравнително тихите си съотборници.

Припомняме, че Анастасия е родом от с. Варвара. Идва в София и към момента работи като фризьорка в столицата. За себе си тя смята, че е градски бохем с афинитет към традициите, каквото и да означава това. Все пак такова бе представянето ѝ във формата. В синхрон с професията си обаче русокосата фурия хич не умее да си затваря устата. Както пише и slava.bg, вече е трън в очите на съперниците си.

И макар играта да ги изправя един срещу друг, все пак бихме се радвали на едни по-спокойни взаимоотношения. Анастасия обаче явно не смята така и… не спира да говори. Е, поне този път не блесна с пране на килими. Съвсем наскоро например тя ошашави аудиторията, като се изтипоса по бански. Храмът, който играчите трябваше да възродят, в с. Шума бе буквално „изпран“ именно от знойната участничка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар