Жива Рапунцел стана хит в мрежата (Вижте украинката с най-дълга коса в света)

Гласувайте за статията

Жива Рапунцел стана хит в мрежата

Жива Рапунцел стана хит в мрежата. Украинка се гордее с най-дългата коса в света, а отскоро се превърна и в приказната героиня.

Алена Кравченко е на 34 години и е родом от Одеса. Тези дни обаче русата красавица предизвиква истински фурор в социалните мрежи. Нейни снимки от морето, на които позира само с дългата си коса, станаха хит. А причината е, че тя прилича на истинска Рапунцел от телевизионния сериал и приказките на братя Грим.

Алена си отрязала косата за последен път, когато била на 5 години. Майка й я подкрепила в желанието й да има дълга коса и й предала своята любов към този аксесоар.

В резултат на това повече от 30 година Алена не е рязала косата си. Въпреки че тя вече е над 180 см. „Моята любов към плитките е толкова силна, че никога не съм си и помисляла да отрежа косата си. Не мога дори да си представя себе си с къса коса или в някакъв друг цвят“, споделя младото момиче.

Алина признава, че косата й изисква грижи и наистина скъпа поддръжка, но тя не се притеснява да я пази.

„Не ми е трудно да се грижа за косата си. Всичко това ме радва, защото косата ми е част от мен. Тя е част от моята красота и богатство“, смята Алина.

Красавицата издава и как я поддържа във форма. Освен, че използва натурални масла и професионални препарати, често я подхранва и с народни рецепти.

Жива Рапунцел хит в мрежата сн. Инстаграм

Жива Рапунцел хит в мрежата сн. Инстаграм

„Най-важно за мен е да не я суша със сешоар, да не я изправям или фризирам, когато е мокра. Изчаквам да изсъхне и едва тогава я третирам. Използвам професионална козметика, но и народни рецепти. Мия я веднъж седмично, правя й маски, а поддържам и организма си. Редовно ям ядки, сушени плодове и домашно сирене“, казва още Аля.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар