Жива Барби! Американец потроши милиони, за да се превърне в любимата си кукла!

Жива Барби! Американец потроши милиони, за да се превърне в любимата си кукла!
5 (100%) 1 vote

Вярвате ли, че тази жива Барби е била мъж някога? Е, истина е!

Ако и вие не вярвате, че тази жива Барби е мъж, разбираме ви! Американец счупи рекорда за най-голяма прилика с любимата кукла на децата, като се превърна в живо нейно копие. И похарчи милиони за това.

Транс звездата от нощните клубове Джейсън Торес е само на 30 години, но вече е сбъднал мечтата си да прилича на кукла. Мъжът, който успешно би влязъл в ролята на Кен, решил, че предпочита да се превърне в нежната му половинка — Барби. Отнело му 12 години фитнес, хапчета, пластични операции и над милион долара, за да се превърне в Никол Сандърс — истинска кукла Барби. И мокър блян на милиони мъже по света.

А, само ако знаеха…

В социалните мрежи бившата транс звезда се подписка като екзотичната Ники. Той/тя е само на 18 години, когато решава да промени външния си вид. И не само него.

Операциите, на които се подлага са убийствени. Над 5 пъти си увеличава бюста, има четири операции за оформяне на носа, прави си операции за повдигане на клепачите, поставя си импланти дори отзад в на корема. След липосукция си оправя още бузите, брадичката, челюстта и устата. Стига до там, че дори си сменя пола.

„Докато растях винаги си играех с кукли Барби. Обожавах ги. Също така безкрайно се възхищавах на красивите жени като Памела Андерсън, Кармен Електра и други. И дълбоко в душата си знаех, че искам да бъда като тях“, казва Никол.

„Мечтаех за уникален външен вид като на кукла Барби. Операциите ми струваха много пари, но за щастие имах богати приятели, които ми помагаха. Повече няма да се оперирам. Най-накрая съм доволна от външния си вид“, казва още тя.

Американец похарчи милиони, за да се превърне в жива Барби

Американец похарчи милиони, за да се превърне в жива Барби

Пътят на Джейсън до Никол не е лесен. На 16 опитал да се самоуби, а на 17 родителите му го изхвърлили от дома си. Преместил се в Манхатън, където започнал да танцува из транс клубове и станал звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар