Жесток цирк! Кали заби звучен шамар на Ричард във ВИП Брадър (Вижте как го унизи)

Гласувайте за статията

Кали скочи на Ричард, певицата не издържа и за малко да го нашамари пубично

Ричард, който се взе за принцът на Мадан и стана за смях с фукните си пред съквартирантите, че е правил секс с Розмари скъса нервите на Кали. Която не издържа и пожела да влезе в Къщата на Големия брат и да го нашамари.

Фолк певицата, която е коментатор в студиото на „ВИП Брадър”  доказа, че наистина е мъжко момиче. Тя се закани, че ще нанесе само един тупаник на мускулестия провинциалист от Мадан. Само, че водещият на шоуто Ники Кънчев й забрани физическо насилие и й предложи да му натрие носа с думи.

Снимка: hotnews.bg

Кали използва времето, през, което течеше рекламата и изненада съквартирантите като влезе при тях. Те се смаяха на не очакваното появяване на устата певица и никой не заподозря какъв е поводът на нейното влизане.

Но не се чудиха дълго. Когато Кали отвори уста думите й накараха Ричи да се изчерви като презрял домат и той стана още по-жалък пред зрителите и пред виповете.

Снимка: hotnews.bg

Бясната Кали го направи на две стотинки като му призна, че първоначалното й намерение е било да му шибне тупаник. Но заради правилата ще се въздържи като първо се извинява на родителите му за словесната си тирада.

Певицата, която е известна с острия си език го наруга, че няма никакво възпитание. Зрителите са ужасени от неговите долни стратегии, които гради на гърба на крехката Роузи, предават от hotnews.bg.

Цяла България смята, че си супер жалък, продължи с нападките си Кали. Като го унижи, че не е никакъв мъж след като се подиграва с чувствата на едно момиче, което може да е влюбено в него.

Разярената коментаторка предложи на Мистър София да се откаже от щита на SDI и да излезе от Къщата по собствено желания. Само така може да спаси загубеното си мъжко достойнство.

Ричард остана със замръзнала усмивка, но както се досещате си запази привилегията.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар