Жесток цирк в „На кафе“! Бясната Гала крещи след ефир: Не искам Ева Веселинова тук! (Всичко за сеира)

Жесток цирк в „На кафе“! Бясната Гала крещи след ефир: Не искам Ева Веселинова тук! (Всичко за сеира)
3.13 (62.5%) 16 votes

Гала вече не крие, че не може да понася по-младата си колежка

Напрежението в предаването „На кафе” може да се реже с нож дни преди лятната ваканция на екипа. От юли Гала разпуска хората си, а според слуховете, с една от колежките се надява никога повече да не се види. Това е „господарката на ефира” Ева Веселинова.

В Нова телевизия отдавна се клюкарства, че Гала недолюбва своята „панелистка” Ева. В последните дни обаче тя трудно прикрива антипатията си дори в ефир. Във вторник напрежението изби в спор дали за Веселинова е важно чуждото мнение. По-младата блондинка обяви, че пет пари не дава какво мислят другите за нея. Докато Гала, подкрепяна от най-големия си фен – Юлиан Константинов, се наостри срещу нея, че лъже. Очевидната антипатия, насочена срещу господарката на ефира, не остана скрита за зрителите. Те отдавна са забелязали, че Гала и Ева приличат на два остри камъка, които трудно мелят брашно заедно. Но този път неприязънта на основната водеща към по-младата колежка изби с пълна сила.

Според клюката, след ефир Гала е била като буреносен облак. На Ева не обелила и дума, подминавайки я като част от мебелировката. А пред по-близките си колеги се разкрещяла, че не иска Веселинова в екипа си наесен. Звездата на Нова тв отдавна се опитвала да я изрита от ефира си, но рейтингът на Ева бил достатъчно висок, за да ѝ гарантира място на екран, пише Уикенд.

Гала

Снимка: ХотАрена

Проблемът между Гала и Ева далеч не се заключвал до спора дали някоя от тях се интересува от чуждото мнение. Гала изключително много се дразнела от амбициите на своята колежка, а още повече – от самочувствието ѝ, което в никакъв случай не е без покритие. От всички, които са били спрягани през годините като евентуални наследници на блондинката от Плевен, Веселинова има най-големи шансове да я засенчи. В социалните мрежи например тя има повече последователи дори от звезда като Владо Карамазов. Това дразнело Гала изключително много на фона на собствения ѝ рейтинг, който непрекъснато пада. В същото време профилите на Ева преливат от рекламни фотографии, за които тя прибира апетитни хонорари. Сред клиентите ѝ са българска модна марка, туроператорска агенция, издателство, магазин за козметика, фитнес зала и др. Докато Гала рекламира единствено собствения си козметичен продукт, за който се говори, че не се продава добре. Това вбесявало основната водеща на „на кафе”.

Притеснението на Гала не идвало от страхове, че Ева може да я измести като основна водеща на „На кафе”, твърдят запознати. Звездата била сигурна, че докато предаването съществува, именно тя ще е негова водеща. Но ревнувала и завиждала на младостта и амбицията на колежката си. Нахаканата Ева толкова много я дразнела, че Гала не искала да я вижда в студиото си след края на лятото и смятала да отнесе това свое нежелание до най-високо ниво в телевизията. За нейно съжаление обаче, най-вероятно ще ѝ се налага да продължава да дели ефир с Веселинова поне докато за по-младата блондинка не се намери друго шоу, в което да блести.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар