Жесток скандал! Коцето и Гери-Никол го направили зад кулисите на Капките! (Потресаващ разказ на очевидци от екипа)

Жесток скандал! Коцето и Гери-Никол го направили зад кулисите на Капките! (Потресаващ разказ на очевидци от екипа)
3 (60%) 2 votes

Коцето и Гери-Никол стигнали до края зад кулисите на Като две капки вода

Коцето и Гери-Никол втрещиха всички с разпуснатото си поведение

Коцето и Гери-Никол забъркаха жесток скандал в Като две капки вода. За никого не е тайна, че Лолитката и жененият й колега имат симпатии един към друг и не ги крият. Само че двамата не са се ограничили само със симпатиите си, а са стигнали до доста скандални интимности.

Като не става дума за секс, а за орална любов. Нахаканата варненка и Константин се оттеглили при декора на „Господари на ефира“, който се намира непосредствено до този на „Капките“. Никой не предположил, че може да стане свидетел на следната сцена – младата певица да обслужва с устни вече не много младичкия поп фолк изпълнител.

Коцето и Гери-НиколХора от екипа на предаването са се натъкнали именно на тази гледка и останали шокирани от очевидно повърхностните музиканти и това колко много се излагат. В най-кофти светлина естествено излязла Гери. На никому не става ясно какво прави девойката с женен мъж с две деца.

От друга страна Константин остава „чист“, тъй като всички са наясно със слабия му ангел, когато около него се мотаят известни и красиви жени, предават от Hotarena.net. А и той в случая не правил нищо, а си стоял кротко, докато на него му правят… Не става ясно и защо не са се въздържали да си показват симпатиите на друго място, далеч от продукцията…

Очевидно БГ шоубизнеса е доста по-извратен, отколкото всички предполагат…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар