Жесток скандал в „Игри на волята“! (Вижте кавгата между Стоян и Юлиян)

Гласувайте за статията

Скандалите в „Игри на волята“ са ежедневие, „малкото коте“ на Божинов аут от играта

След поредната елиминационна битка в „Игри на волята“ Атанас победи Бояна (позната още и като Малкото коте на Валери Божинов) и за втори път се доказа като силен играч, подценяван от по-голямата част от Траките, а и не само.

Наско се оказа по-бърз от изкусителната плеймейтка и бързо си спечели прякора „Елиминаторът“, а блондинката хвана пътя към дома. „Щастието е в хората около нас“, бяха последните думи на Бояна преди да напусне завинаги шоуто.

Освен нея, от риалити формата, но по собствено желание си тръгна и Йоана. Освен страстите около поредните отпаднали от надпреварата играчи, станахме свидетели и на поредното прекрачване на границата на добрия тон, този път от страна на Юлиян, който успя да предизвика и един от най-големите скандали в шоуто до момента.

"Игри на волята"

Снимка: Нова ТВ

Стоян сподели, че приятелката му липсва и е готов да и предложи да прекара живота си с него. Заради липсата написа името и на едно дърво, което обаче попадна в ръцете на Юлиян, който реши да смени буквите в името. Тази постъпка, разбира се не се хареса на Стоян, но също така не беше одобрена и от другите Прабългари, които са на мнение, че Юлиян прекалява и намесва други хора, което не е добре. Развръзката в отношенията между двамата тепърва предстои пред следващата седмица, предават от Hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар