Жени Калканджиева за Розмари Тишър: Срам за маненкенките! (Вижте как я унижи)

Гласувайте за статията

Жени Калканджиева орезили Розмари Тишър, шестата по красота в света я нарече срам за манекенките

Розмари Тишър получи звучен шамар от шестата по красота в света Жени Калканджиева. Красавицата изригна срещу нея и я посече, че е най-глупавата манекенка.

Участничката във ВИП Брадър, която твърдеше, че има сериозен приятел в Германия се изложи с лековатото си поведения. Тя не спира да се натиска с Ричард и непрекъснато му дава повод за интимна близост.

Снимка: ХотАрена

Левента от Мадан само това чака и започва да я опипва. А тя даже се кефи на интимните му ласки. В снощния дейли епизод се видя как Рози е седнала в полата на Ричи. Той й правеше масаж и даже я целуваше по врата.

Тази сцена, както и забавленията под завивките не може да понесе Жени Калкандиева. Която избухна с пост в социалната мрежа и поряза младата красавица.

Калканджиева не си спести думите и призна, че по-глупава моделка от Рози не е виждала. Която посрами манекенската професия с държанието си. Жени изригна срещу тъпотията, която не може да разбере.

Шефката на „Визаж” благодари на своите момичета, че не са като Тишър. Която нарече германска селянка. И призна, че й се иска да й оскубе косата.

Миската предизвика Ивет Фешън, чиято представителка е Розмари да вземат мерки и да се грижат за кадрите си защото тяхно момиче публично урони престижа на професията.

Говори се, че шефката на Ивет Фешън е трябвало да влезе във ” ВИП Брадър”, но Ивет Григорова в последния момент се отказала и пратила най-престижната си моделка, предават от hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Жени Калканджиева за Розмари Тишър: Срам за маненкенките! (Вижте как я унижи)”

 1. Смях и безочие

  окт. 12. 2018

  Каква наглост тази, която е на „ти“ с каруцарския речник и алкохола си позволява да критикува, г-жо не сте в позиция на такива критика, това вашето е „крадеца вика. Дръжте крадеца“ вие сте самия срам, скритите си не се показвайте

  Reply to this comment
 2. Христина Илиева

  окт. 13. 2018

  Присмял се хърбел на щърбел! Намери се, коя да критикува…?Първо госпожо ,вижте вашите постъпки а после критикувайте чуждите.

  Reply to this comment

Добавете коментар