Жени Калканджиева проговори за боя, Маргините и Визаж (Какво разкри?)

Жени Калканджиева проговори за боя, Маргините и Визаж (Какво разкри?)
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева проговори за боя и Маргините

Вече десетилетия, мис България Жени Калканджиева не може да забрави един злополучен инцидент. Преди години неизвестни лица пребиха миската пред дома й, като й нанесоха тежки поражения. Самата тя твърди, че е преодоляла този инцидент, но пред Кристина Патрашкова в „Папараци“ проговори за него.

„Всъщност се опитвам да не правя голяма драма от това. Една вечер ме нападнаха, пребиха ме, всичко продължи две-три секунди всъщност. Лошото дойде след това–на другия ден. Болките бяха наистина неописуеми“, спомня си Жени Калканджиева.

И до днес тя е категорична, че не смята инцидента за свързан с някоя от подземните групировки в София, нито пък с цел да бъде сплашена по някакъв начин. Но признава, че преживяното доста я е стреснало, макар да се опитва да живее нормално. „Преживях го. Да, сега се оглеждам повече отпреди, избягвам да излизам вечер, а ако ми се наложи, гледам винаги някой да ме придружава.“, разказва Калканджиева. Тя обаче допълва, че се има за мъжко момиче и затова се старае да продължи напред, а не да живее в страх.

Що се отнася до Маргините и „Визаж“, Калканджиева е категорична, че те не са наливали пари във фирмата й. „Отношенията ни са до там, че са ме подкрепили, когато съм започнала бизнеса с агенцията, но отношенията ни си остават чисто служебни. Никога не съм си решавала бизнес делата извън масата за преговори“, заяви още миската, отричайки слуховете, че сключва сделки между чаршафите.

Жени Калканджиева също така отрича, бизнеса й да се крепи на спонсорство от страна на крупни предприемачи и престъпници, като заяви, че сама е посрещала разходите на агенцията и до днес сама се бори, за да я поддържа.

Жени Калканджиева проговори за побоя: Какво разкри?

Жени Калканджиева проговори за побоя: Какво разкри?

„Имаше един момент, когато ни обраха офиса–разбиха го и ни взеха техниката–ксерокси, копирни машини, факс. Нямахме никакви пари, а нямаше и откъде да вземем. Никой не ми е дал тогава пари, никой не дойде отвън с пачки в ръката. Ние с момичетата направихме няколко ревюта, в които те участваха благотворително и така успяхме да си възстановим оборудването“, разказва още Калканджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар