Жени Калканджиева при ареста си: Тачо се изнесе, останахме без пари! (Вижте видео от дивия екшън)

Гласувайте за статията

Жени Калканджиева разкри, че с мъжа й са останали без пари заради пандемията

Полицаи от Шесто РУ отведоха в ареста Жени Калканджиева и сина й. Това стана във вторник през нощта навръх Гергьовден. До ареста се стига след скандал със съседите й – Ралица и Маги Захариеви. Спорът избухва следобеда, а късно вечерта в кооперацията в кв. „Бояна“ е извикана и полиция.

„През деня днес чухме, че се тропа и блъска по вратата ни. Отворихме и видяхме листчета хартия пред вратата ни накъсани. Евгения беше на стълбите. Крещеше и псуваше. Обадихме се в полицията. Когато полицаите дойдоха, тя продължи да обижда и буйства. Блъскаше майка ми. Наложи се да се обадим на Спешна помощ и дойде линейка, защото на майка ми и прилоша.“, разказа пред Glas.bg 22-годишната Маги Захариева. Съвсем друга е версията на Жени Калканджиева.

Жени Калканджиева арест

Снимка: Glas.bg

„Тези хора ме тормозят. Опитаха се да ми направят магия, сложили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което вече 10 години изплащам. Тачо се изнесе, всички да са спокойни, но аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме лоши хора, просто сме истински.“, обяснява разпалено Калканджиева. Спорът продължил няколко часа, а през това време Калканджиева хвърляла яйца през терасата по колите пред блока.

Стигнало се и до нецензурни думи към полицаитe. В гнева си миската дори заяви, че заради пандемията и извънредното положение, тя и семейството й са останали без пари. „А трябва да плащаме 5000 лева гаранция на Тачо и 2000 лева за адвокат“, заяви тя.

През нощта Калканджиева е отведена в ареста на Шесто РУ. Съседи предложили 10-годишният й син да остане при тях, но тя не се съгласила. Преди две седмици съпругът на Калканджиева- Стефан Манов-Тачо беше арестуван, след като пребил съсед.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар