Жени Калканджиева попиля Зорница Линдарева: Любовниците на Тачо са тъпи и грозни (Вижте как я унижи)

Гласувайте за статията

Жени Калканджиева попиля с коментар любовниците на мъжа си

Жени Калканджиева е категорична, че с колкото и жени да спи Тачо, никоя не е повече от нея

Жени Калканджиева попиля Зорница Линдарева и всички жени, с които спи мъжът й Тачо. Шефката на Визаж открай време знае, че съпругът й си има любовници като аферата му с манекенката се превърна в публичен цирк.

Въпреки скандала обаче миската прибра неверника и реши да си затваря очите за изневерите му. Тъй като любовниците му не застрашават брака им. Жени е категорична, че Тачо може и 60 жени да има в леглото си, тя винаги ще е единствената.

Няма проблем с тях, защото били тъпи и грозни. Не ревнувала, тъй като не съществувала друга, която да я превъзхожда.

Жени КалканджиеваСинът й Жорко искал татко му и майка му да са заедно и Калканджиева не би отделила Стефан Манов от него, само защото върти любовници, предават от Hotarena.net.

Шефката на „Визаж“ опроверга и слуха, че си е правила корекции по лицето. Призна, че се е подложила на процедура, която чрез лазер възстановява колагена в кожата. Изтъкна, че не е от жените, които си пълнят устите с „разни неща“, нито пък ще си позволи да й бодат с игли лицето.

„Всичките тези момичета, които го правят, се превръщат в мумии. Ти не можеш да ги различиш, те са еднакви. Ужасно е!“, отсече тя.

„Аз съм най-яката мацка на света! Сега съм по-желана, отколкото преди 15 години“, категорична е Жени и добави, че стойностните мъже харесват жени на нейната възраст, които са улегнали и знаят какво искат от живота, финансово независими, които не се влюбват до уши и не задушават партньорите си. Според нея мъже, които се възбуждат от силиконови цици и джуки, не я привличат, тъй като са селяндури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар