Жени Калканджиева пак захапа Тамара: Тя е миската с големия нос (Вижте как я подигра)

Гласувайте за статията

Жени Калканджиева не спира да подиграва Тамара Георгиева заради носа й

Жени Калканджиева отново изгаври новата миска

Жени Калканджиева пак захапа Тамара Георгиева. Шестата по хубост в света не пропуска възможност да подиграе настоящата Мис България заради доста спорната й визия.

„По-добре е да е миската с направения нос, вместо миската с големия нос. Най-важното е тя да се харесва. Аз обаче чух се май си е направила нослето, в очакване сме да видим така ли е“, смее се Калканджиева. Която не крие, че конкурсът за най-красивата българка се е променил в негативна посока.

„Конкурсът „Мис България“ вече не е това, което беше преди. Идват 17-годишни с целулит заради лошите храни. Младите хора вече нямат сякаш тази амбиция.“, недоволна е шефката на Визаж.

Която гласи голям купон за рождения си ден. „Ставам на 43 и мисля да събера поне толкова момичета, с които да отбележа повода си“, каза брюнетката пред Никол Станкулова в „Здравей, България“.

Жени Калканджиева„След това мисля да замина със Стефан и малкия за Амстердам. Ние с Тачо сме ходили, но детето не е. Вече в интернет е гледал забележителностите, но е време и на живо. Освен това искаме да пътуваме, отношенията ни с мъжа ми в момента са страхотни“, призна красавицата. БЛИЦ припомня, че из светските среди упорито се зашушука, че двамата не само са добре, но и мислят за второ дете. Калканджиева упорито настоявала да си има момиченце.

„Миналата година почина майка ми и може би затова не празнувах толкова, иначе всичките ми рождени дни са бурни и много шумни“, призна си още тя. „Най-голямото ми желание е Жорко да бъде добър човек, ученик и много здраво дете. Ние с баща му сме в много хубав период“, каза Жени, предават от Blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар