Жени Калканджиева каза „Сбогом“ на Мис България (Кой пое конкурса?)

Жени Калканджиева каза „Сбогом“ на Мис България (Кой пое конкурса?)
2 (40%) 1 vote

Жени Калканджиева се отказа от конкурса Мис България

Шефката на модна агенция „Визаж“ Жени Калканджиева още през месец март прехвърли организацията на конкурса на Ирина Папазова. „Мис България 1995“ в свое интервю пред сп. Блясък изказа мнение, че се е уморила да бори за престижа на конкурса и да слуша разни самозванки, които дрънкат врели некипели. Жени Калканджиева сподели, че разни девойки се правят на миски и дават глупави интервюта пред телевизиите. Това опорочава престижния конкурс и дрънканиците за разни компаньонки и платени титли карат почитателите да гледат с лошо око на тези събития.

Ирина Папазова и Жени Калканджиева

Ирина Папазова и Жени Калканджиева

Вдовицата на Васил Папазов, Ирина Папазова пое организацията на „Мис България“. Васил Папазов притежава правата на конкурса от 1990 година и ги бе преотстъпил на Жени Калканджиева. Ирина Папазова преди време сподели, че най-логичната версия за разстрела на съпруга й са именно правата на конкурса за красота. Тя отдавна подозира, че зад смъртта на Илия Павлов и Васил Папазов се крият интереси свързани точно с тези състезания по красота.

Вдовицата на Васил Папазов, Ирина Папазова пое организацията на „Мис България“

Вдовицата на Васил Папазов, Ирина Папазова пое организацията на „Мис България“

Ирина Папазова се е наела с не леката задача да върне доверието на хората и да изчисти имиджа на конкурса „Мис България“. Екипът на Папазова предприема обиколки из цялата страна, като ще организира регионални конкурси поне в 20 града. Избраните девойки трябва да са между 17 и 25 години и да са високи 170 см, като покажат и перфектни мерки. Изискванията са високи, но най-красивата българка трябва да е интелигентна, очарователна и да говори английски език. Мис България трябва да служи за пример на младите момичета, а не те да се увличат от разни силиконови надути чалгаджийки, които да им служат за подражание. Настана време да сменим идеалите си с истински, а не с лъжливи и порочни, на каквито подражават младите в момента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар