Жени Калканджиева и Тачо се събраха (Вижте как ги издаде миската – Мило фото)

Гласувайте за статията

Мис България и Тачо отново заедно, Жени издаде, че са се събрали с архивно фото

Жени Калканджиева пусна архивно фото от сватбата си със Стефан Манов – Тачо в социалната мрежа. Така Мис България потвърди, че със съпруга си пак са заедно като публикува кадъра в дена на християнското семейство.

Жени и Тачо на сватбата си, млади и готини
Снимка: Инстаграм

Да се покаже като булка е поредната изненада, с която Калканджиева сюрпризира приятелите си и феновете. Милото фото бе озаглавено с краткия коментар на миската: „Е.,!?+£#@&*
на ти, сватба…”.

Последователите бяха запленени от „Мис Българи” 1995 г, която е нетрадиционна булка с тюрбан вместо було и големи обеци и впечатлява с красотата си. А до нея Тачо, млад и готин сияе като младоженец.

Последователите на Жени коментират кадъра така: „Жени си е жени,Перфектна ❤️❤️, „Ами па готини сте, м*мка му 😍”, пишат те.

Моите каубои, написа Жени под фотото на Тачо и сина им Георги
Снимка: Инстаграм

Явно с този кадър миската иска да покаже, че с Тачо отново са стабилно семейство, след като отношенията им често бяха белязани със скандали и се говореше, че с брака им е свършено. Явно са успели да стабилизират връзката си в името на единствения им син Георги, който е на 11 години, предават от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар