Жените на Христо Сираков се събраха на поклонението му (Снимки от траурното събитие)

Жените на Христо Сираков се събраха на поклонението му (Снимки от траурното събитие)
1 (20%) 1 vote

Ирен Онтева и Мария Башлиева отдават последна почит на видния плейбой, най-изненадващо Зара липсва

Бившите на Христо Сираков дойдоха да го изпратят в последния му земен път. Ирен Онетева и Мария Башлиева заедно с децата си пристигнаха да се сбогуват с най-известния плейбой в България.

Поклонението пред тленните останки на бизнесмена  започна в църквата „Св. София” днес, както бе обявено по-рано.

Мария Башлиева на поклоненеито на Христо Сираков
Снимка: 24 часа

Бившата половинка на Сираков Мария Башлиева пристигна за погребението директно от Италия, където живее от дълги години. Заедно с майка си е и най-голямата му щерка Ана- Мария. Да се сбогува със Сираков се появи и доведената му дъщеря Деница, която бе отгледана от бизнесмена като собствено дете.

На първата снимка е доведената дъщеря на Христо Сираков Деница, а на втората е родната му дъщеря  Ана-Марияа
Снимки: 24 часа

Моделката Ирен Онтева пък долетя от Монако заедно с единствения си наследник  Кристиян и единствен син на плейбоя. Двамата се сбогуваха с него като поставиха цветя пред ковчега.

Ирен Онтева на поклонението

Кристиян на Христо Сираков Снимки: 24 часа

Стотици знаменитости дойдоха да изпратят Христо Сираков. Сред тях бяха забелязани Тончо Токмакчиев, Минко Герджиков и Мария Станева.

Появи се и шефката на Инвест банк Петя Славова. Сред опечалените бяха Михаела Тодорова, която взе титлата Мис Плеймейт миналата година и Деси Димитрова. Ана-Мария Чернева също е на поклонението.

Сред опечалените бе видянаи Мариана Маринова, която доста години отговаряше за конкурса „Мис Силикон”, предават от 24chasa.bg.

Зара, която бе една от бившите любими  на Христо Сираков и скоро си бе в България не бе видяна на поклонението. Дали ще се появи по-късно не е ясно, но изпусна началото.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар