Вижте как изглеждат актьорите от „Женени с деца“ по света! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Според мен полските най-много им приличат, но българските са най-красиви!

Култовият американски сериал „Женени с деца“ започва  през 1987 година и продължава 10 сезона! Но той не остава популярен само в Америка. Лентата спечелва хората по цял свят и много държави правят негови версии. Някои от тях са много успешни, други не чак толкова.  Предлагаме ви да видите превъплъщенията на семейство Бънди по света.

Америка

бънди америка

„Женени с деца“ в Америка.

Това са героите от оригинала на „Женени с деца“, който е започнал излъчването си в Америка през 1987 година.  Актьорите се превърнали в любимци на зрителите по цял свят!

Аржентина

бънди

Семейство Бънди в Аржентина.

В Аржентина сериалът е наречен  „Casados contro Hijos“. Започва излъчването си през 2005 година и продължава само два сезона. Но те са толкова популярни, че все още се въртят повторенията им по различни телевизионни канали. Аржентинската версия се гледа още в Уругвай, Парагвай и Перу. 

България

бънди

Българските „Женени с деца“

В България сериалът стартира през 2012 година. Това е последната за сега направена версия на култовото семейство  Бънди и се нарича „Женени с деца в България“. Сериите бяха добре приети от българските зрители. Очаква се втори сезон през есента. 

Чили

бънди

„Женени с деца“ в Чили.

И тук сериалът носи същото има както в Аржентина. Излъчването му започва през 2006 година и се радва на невероятен успех.

Колумбия

бънди

Колумбийските семейство Бънди.

Името е както в Чили. Алф Бънди и останалите спечелват колумбийците и изместват едни от най-гледаните родни саги по това време.  Излъчването стартира през 2005 година.

Хърватия

бънди

Това са героите на хърватската версия на култовия сериал.

В Хърватия телевизионната сага е била озаглавена Bracne vode, което означава „Водите на брака“. Излъчени са два сезона. През 2008 и 2009 година.

Германия

бънди

Героите от семейство Бънди в Германия

Тук версията на „Женени с деца“ се нарича Hilfe, Meine Familie spinnt. През 1993 година стартира сагата там. Излъчени са само 26 епизода. 

Полша

бънди

Полската версия на „Женени с деца“ е малко по-различна. Тя черпи вдъхновение от американските „Женени с деца“ и от „Семейство Симпсън“

Полската версия се нарича Swiat wedhig Kiepskich, което се превежда – Светът според бедните.  Тази версия е страхотна и  има огромен успех. Започва излъчването си през 1999 година. Тук може да се каже, че картината се е отклонила малко от оригиналната формула и вместо да се опитват да „клонират“ американския сериал, те са пресъздали едно типично полско семейство и в интерес на истината са черпили вдъхновение както от „Женени с деца“, така и от „Семейство Симпсън“.

Русия

бънди

Руските „Бънди“

Руската версия на култовия сериал се нарича „Щастливи заедно“ и има отличен успех. Излъчва в продължение на години. За създаването на лентата режисьорите са използвали като източник оригинала на американския сериал.

Испания

бънди

Испанските „Женени с деца“

Името на „Женени с деца“ в Испания е е Matrimonio contro hijos – Бракът и децата. И испанската версия се радва на популярност през двата сезона в които е излъчвана. 

Турция 

бънди

Турските „Женени с деца“ продължават да радват зрителите и до днес.

Името на турската версия е Evli ve Çocuklu, което си е пак „Женени с деца“. В Турция сериалът започва излъчването си през 2004 година и още продължава да се радва на завидна популярност.

Унгария

бънди

Женени с деца има успех и в Унгария с малко странното си име – „Едно прилично семейство в Будапеща“

Името на култовия сериал в Унгария е „Едно прилично семейство  в Будапеща„. То се излъчва в 26 епизода през периода 2006 – 2007 година.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар