Женени от пръв поглед без втори сезон заради провала?

Женени от пръв поглед без втори сезон заради провала?
5 (100%) 1 vote

Женени от пръв поглед се оказа провал и разочарование

И зрители, и най-вече участниците са разочаровани от социалния експеримент Женени от пръв поглед. А някои дори го определят като пълен провал. Понесоха се слухове, че вторият сезон е под съмнение.

Женени от пръв поглед

Женени от пръв поглед се оказа провал

Толкова рекламираното риалити шоу започна с летящ старт и очаквания. И краят като че ли не беше толкова предиизвестен. На практика, три месеца след финала на шоуто, се видя, че семейното щастие се оказа мираж и за трите двойки. Е, в по-малка степен за Антония и Атанас, но те като че ли не са докрай откровени за отношенията си.

Женени от пръв поглед

Те вече не са семейство

Най-разочарован от всички е Георги. Той дори си позволи да отправи конкретни обвинения към специалистите. Доста е прям и категоричен в оценката си, говори, че липсата на задълбоченост и достатъчно професионализъм в работата е довела до този край.

Женени от пръв поглед

Най-симпатичната двойка е пред развод

Половинката на Гергана недоумява как психолозите са решили, че между двамата има някакво сходство, след като при тях търканията започват малко след старта на предаването. Той определено е обиден и в неспазването на договореностите, след приключване на снимките от екипа на Женени от пръв поглед да се свържат с него, за да му помогнат, ако има нужда. Още повече, че с Гери минаха вече и през развод. А според Hotarena.net, шоуто ще допринесе за нарастване на разводите у нас, в нищо друго не е постигнало успех.

Пред развод е друга двойка, Светлана и Стефан. Тук пък разочарованието на зрителите е голямо, тъй като те бяха най-симпатичната и лъчезарна двойка, с най-много фенове. И при тях се оказа, че компютърът е сбъркал, събрал е двама души, които са много различни. Макар че в тази двойка всичко вървеше долу-горе добре, докато беше пред камерите. Различията проличават в пълна сила след това. Оказа се, че да събереш домошар, каквато е Светла и купонджия като Стефан е абсолютен провал. Видяхме го как той се кефи до едрогърдата дама на купона с Коцето, докато съпругата му е сама вкъщи. Голямата болка остана за Светлето, която е хранела надежди в началото, че връзката им има бъдеще. За съжаление и тази двойка ще последва съдбата на Георги и Гери, и нейното бъдеще е разводът.

Женени от пръв поглед

Единствено те все още са заедно

Малко по-завоалирани остават като че ли отношенията в двойката на двете „А”. Засега те се опитват да докажат, че при тях нещата вървят и дори са получили обещания сватбен подарък, парцел в Банкя. Дали заради него са още заедно или наистина ги чака общо бъдеще в бяла спретната къщурка върху подарения терен. И  ще успее ли Антония да покаже и добрата си страна на Атанас е малко спорно.

Независимо от многото негативи в първия сезон на Женени от пръв поглед, засега има виждане и за втори. Но дано и за него специалистите не се предоверят на компютрите и на първите буквички от имената на кандидатите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар