Жената на Том Ханкс го предупредила, че ще умре (Рита Уилсън инструктирала актьора как да се държи)

Гласувайте за статията

Том Ханкс несъмнено е роден под щастлива звезда

Освен с прекрасна съпруга, той се сдобива и с подробни инструкции какво да прави, след като тя умре. Рита Уилсън наистина не си губи времето и със сигурност много обича половинката си, за да прави всичко възможно да улесни живота му, щом ще му причини най-страшното. Можем да бъдем спокойни. Том Ханкс е отлично подготвен за най-лошото.

Припомняме, че партньорката на обичания актьор бе диагностицирана с рак преди пет години. Страшната новина изправя задружното семейство пред възможността да останат един без друг. Затова Рита с усмивка и намигване признава, че е инструктирала любимия си мъж да страда много за нея. Освен това той трябвало да организира и пищен купон, на който хората да се забавляват и да си спомнят с любов и радост за вече починалата жена.

За щастие, до този сценарий не се стига, тъй като Уилсън се оперира. Двойната мастектомия и последващата терапия се оказват успешни и съпругата на Ханкс се възстановява напълно. Както пише lifestyle.bg, позовавайки се на Daily Mail, болестта и целият ужас, свързан с нея, на практика се оказват благословия. Рита успява да се замисли как преминава животът и започва да цени и да се наслаждава на всеки миг. Коронавирусът идва в момент, когато двамата са готови да посрещнат предизвикателствата и да се справят с трудностите.

Въпреки че Том и съпругата му са положителни за COVID-19, бича на 2020-а година, те преминават успешно през поредното изпитание. Оздравяват сравнително бързо и търпеливо изчакват да отмине карантинният период. Рита е по-спокойна и целеустремена отвсякога и не се стеснява да говори за миналото, за периода, когато се е чувствала обречена, за битката с далеч по-страшната болест рак. Така популярният и много обичан от обществеността актьор безспорно има за какво да благодари на Бог.

Том Ханкс инструктиран

Том Ханкс получи подробни инструкции от жена си. Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар