Жената на Миро от Биг Брадър: Обичам те, където и да си! (Екатерина неутешима след загубата)

Жената на Миро от Биг Брадър: Обичам те, където и да си! (Екатерина неутешима след загубата)
5 (100%) 1 vote

Жената на Миро от Биг Брадър изля мъката си по него в стихове

Измина един месец от смъртта на внезапно починалия Миро от „Биг Брадър“. Неговата съпруга Екатерина Дюлгерова е неутешима след загубата и разплака мрежата с последните си думи към него. Не минава и ден за Катя без да мисли за нейното момче, което отлетя твърде рано от този свят. Тя дори сподели стих за смъртта на Миро и как той ще остане завинаги в сърцето й.

„Един тъжен, дълъг, болезнен и самотен месец без моето момче.. Обичам те където и да си, мисля за теб всеки миг и съм благодарна за това че избра нас за твое семейство и ни дари с толкова много любов и незабравими спомени… Завинаги в сърцата ни“, пише тя в своя профил във „Фейсбук“.

жената на миро от биг брадър

Снимка: Фейсбук

Блиц припомня, че победителят от втория сезон на „Биг Брадър“ напусна земния си път на 13 май след получен инфаркт едва на 41-годишна възраст. Ето какъв стих посвети на Миро: „Не си отиват близките ни хора, когато пръст телата им покрива. Животът им не свършва тъжно в гроба. Последен дъх споменът не убива! Не си отиват! Те са там, където за тях сме съхранили светъл кът – в душата, в дълбините на сърцето… Усещаме ги силно всеки път, когато битието озверяло с ръце жестоки гърлото ни стиска, когато почернее всичко бяло и мъката в очите ни се плиска… Тогава те, в най трудния ни час ни дават вяра, сила и опора, кръжат с крила невидими край нас по-живи и от най-живите хора! Един човек не може да умре щом с обич във душата ни живее! Сърцето му, когато тъжно спре, със спомените светли – пак ни грее“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар