Жената на любовника на Мегз я засенчи с визия (Вижте съпругата на Румен Рончев – Фото)

Жената на любовника на Мегз я засенчи с визия (Вижте съпругата на Румен Рончев – Фото)
5 (100%) 1 vote

Съпругата на Румен Рончев изглежда в пъти по-добре от дизайнерката

Дизайнерката Мегз се е барикадирала в офиса на бившия си любовник Румен Рончев в Пловдив и не допуска никого в транспортната му база, видя репортер на TrafficNews.bg. Напористата дама от Раковски се опитва да сложи ръка на имуществото на бизнесмена, който е в ареста, благодарение на нейните показания.

Вратата на базата на ул. „Дилянка“ е заключена , а служители на частна охранителна фирма не допускат никой на територията на базата, където са паркирани камионите на фирмите на Рончев – „Розова Долина“ и „Ню Транс Груп“. „Няма да разговарям с никого. Когато му дойде времето ще направя изявление“ предаде през един от гардовете дизайнерката, която не пожела да се срещне с репортер на пловдивския сайт.

Проверка в Търговския регистър на TrafficNews.bg показа, че Каканашева е пуснала заявление за придобиване на 51 % от дяловете на фирмите на Рончев. Тя прави това през фирмата си „Доверие МК“. Подобна промяна обаче не е вписана в регистъра.

Мегз Румен Рончев жена

Колаж: Клюки.нет

Съпругата на Рончев -Зорница коментира , че тя и адвокатът й са пуснали жалба в прокуратурата срещу Каканашева, като я обвиняват в самоуправство. Самият Рончев изпрати „кърваво писмо“ от ареста до бившата си приятелка. В него няма и следа от предишните им отношения, писмото е в абсолютно делови стил, макар и написано на ръка.

Той се обръща към нея с „г-жо Каканашева“, заявява , че оттегля подадените заявления и пълномощните от тях и казва, че е подведен от Мегз. Настоява тя да се откаже от дяловете и да напусне офиса му. Снимка в пловдивския сайт на Зорница Рончева показва, че законната съпруга на арестанта е далеч по-хубава от Каканашева, макар че и при двете за естествена красота не може да се говори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар