Жената на Куката се превърна в копие на Златка Райкова (Вижте я след куп пластики – Фото преди и след)

Гласувайте за статията

Жената на Куката държи да прилича максимално на любовницата му Златка Райкова

Докато плевенският крими герой Камен Балбузанов – Куката търка нара зад решетките, съпругата му харчи на поразия и почти не излиза от кабинета на пластичния хирург.

Стела Балбузанова наскоро се похвали с поредните си две пластики – една на скулите и една за уголемяване на устните. Красавицата редовно посещавала един от най-добрите пластични хирурзи в Турция, където всеки месец се подлагала на специални процедури за подмладяване на кожата и фейлифтинг, писа „Галерия“.

Жената на Куката

Снимка: ХотАрена

В светските среди упорито се говори, че манията й по пластичната хирургия не е от суета, а с цел да заприлича на бившата любовница на мъжа си Златка Райкова. Плеймейтката и плевенският бандит имаха сериозна и открита връзка с продължение на няколко години, докато г-жа Балбузанова покорно си затваряше очите. Куката обсипваше Русата Златка със скъпи подаръци, водеше я по почивки и налиташе на бой на всеки, осмелил се да я погледне.

Макар да са разделени повече от 5 години, в ъндърграунд средите се говори, че Балбузанов още я обичал.

„Нищо чудно, че Стела иска да прилича на нея. Куката се държеше със Златка като с кралица, караше хората да й лижат подметките“, коментират негови авери. Извънбрачната му връзка с плеймейтката обаче му излиза доста солено днес, въпреки че вече не му е любовница. Пластичните операции, за които плаща от затвора на жена си, достигнали 6-цифрена сума. Говори се, че дъщеря му също е тръгнала по пътя си на майка си и макар едва на 14 години, вече има изкуствени джуки и ринопластика.

Естер Балбузанова изглежда 20 години по-възрастна благодарение на тежкия грим и евентуалните корекции, за които пак Куката плаща.

Куката бе арестуван като организатор на престъпна група за рекет през април миналата година. През годините е бил съден и за други престъпления, а през 2007/8 оцеля като по чудо след два атентата. Докато дъщеря му работи като модел, съпругата му няма нито един ден трудов стаж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар