март 28, 2024

Жената на Милен Цветков разтърси с последните му думи: Аз ще си тръгна от тази земя преди теб! Затова се усмихвай на шегите ми!

https://kliuki.net/kliuki/zhenata-na-milen-cvetkov-raztarsi-s-poslednite-mu-dumi-az-shte-si-tragna-ot-tazi-zemya-predi-teb-zatova-se-usmihvay-na-shegite-mi/160772 Kliuki.net
Жената на Милен Цветков разтърси с последните му думи: Аз ще си тръгна от тази земя преди теб! Затова се усмихвай на шегите ми!

Жената на Милен Цветков разкри какви са били последните му думи

Последната жена до убития в зверска катастрофа журналист Милен Цветков се взе емоционално сбогом с него на третия месец от смъртта му. Астроложката Милена Иванова-Еа разказа и за последните думи на телевизионера, преди да срещне смъртта: "Три месеца без теб, любов моя! В последният ти ден ми каза, че си мечтаеш след няколко години да си спомняме как сме преминали през пандемията и ти да ме питаш: - Помниш ли? Беше сигурен, че няма да умрем от коронавирус! Не мога да повярвам, че шегувайки се с мен онази сутрин, с твоя симпатичен пиперлив хумор, отново се оказа прав, казвайки ми с любяща усмивка: - [caption id="attachment_168489" align="aligncenter" width="292"]Жената на Милен Цветков Снимка: Фейсбук[/caption] Знаеш ли любов, понеже ти си по-млада от мен, най- вероятно аз ще си тръгна от тази земя преди теб, за това се усмихвай на шегите ми, защото някой ден ще искаш да ги чуваш отново, но няма да имаш тази възможност.! Никога няма да забравя онзи поглед на сбогуване, когато затвори вратата на дома ни за последен път тръгвайки към друго измерение. Сега шегите ти кънтят в ушите ми и повече от всякога знам, че за любовта Вселената е безгранична! Днес Отец Васил ми каза: - Момиче, за Бога всички са живи... независимо къде се намират. - Независимо къде си сега, любов моя, аз разтварям ръце за да те прегърна, целувам устните ти и тихо ти прошепвам: Обичам те!, завършва трогателното посалние на астроложката, пише Hotnews.bg.