Жената на Милен Цветков: Отиде си огорчен и предаден! (Всичко за драмата му с Дани Петканов)

Гласувайте за статията

Тежки разговори е провел Милен Цветков с последната жена до себе си

Признанията на нумероложката Милена, която бе до водещия до смъртта му, успяха да възбудят любопитството на аудиторията. Оказва се, че Милен Цветков е бил доста разочарован от Дани Петканов. Двамата бяха доста близки, но редица обстоятелства се изпречиха пред приятелството им. Така например от думите на приятелката на телевизионера става ясно, че според него приятелство в случая вече не съществува.

Повод за признанието му е филм, който влюбените гледали. Драматичният сюжет отприщил екзистенциални разговори за смисъла на евтаназията и възможността животът да бъде прекратен доброволно, ако се наложи. Именно опцията да бъде изключен от животоподдържащата апаратура, ставала и тема на разговор между двамата вече бивши приятели.

Дани Петканов е бил най-близкият човек на Милен Цветков

Дани Петканов е бил най-близкият човек на Милен Цветков
Снимка: hotarena.net

„Бях го помолил, понеже по онова време той ми беше приятел и бяхме близки, ако се наложи, той да го направи. Но тъй като вече не сме приятели и в момента ти си ми най-близкият човек, затова се обръщам към теб и те питам – би ли се наела да ми обещаеш, че ако нещо такова се случи с мен, ти ще имаш силата да подпишеш документите? Аз искам да изживея пълноценно живота си. Не ми се умира в мъки и страдания. Не искам да съм болен, не искам да доживявам до много дълбоки старини, защото за мен това е мъчение“, споделил терзанията си Цветков.

Така пред широката публика в крайна сметка в прав текст излезе истината за отношенията между Лудия репортер и човека, който успя да му проправи път в телевизията. Макар и Милен да не задълбал повече в темата за проваленото приятелство, от думите му проличават болката и ценното място, което е заемал Дани Петканов в живота му. За съжаление, водещият си тръгва от този свят огорчен от предателството му, коментира още hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар