Жената на Милен Цветков не сваля траура (Астроложката Милена съсипана от смъртта на журналиста)

Жената на Милен Цветков не сваля траура (Астроложката Милена съсипана от смъртта на журналиста)
3 (60%) 1 vote

Жената на Милен Цветков е тотално променена след трагичната му гибел

Тотално променена и посърнала изглежда последната жена в живота на популярния водещ Милен Цветков. Астроложката Милена Иванова-ЕА ходи изцяло в черни дрехи и не крие, че е съкрушена от катастрофата навръх Великден, когато загина любимият й мъж.

Тя е скъсила косата си до раменете, като я е боядисала няколко нюанса по-тъмнорусо. Опитвала се да обясни трагедията чрез цифрите, правила за пореден път сметки и била сигурна, че фаталният 19 април не би трябвало да е последният на земята за Милен. В духовен аспект също не намирала обяснение за станалото, защото кармата на Цветков била чиста.

Жената на Милен Цветков

Снимка: ХотАрена

Спасение за мъката си намирала в работата си, но към изчисленията прибягвала по-интензивно, след като минали 40 дни от трагедията.”През 2020 ще има много разводи. Ще се наложи да преживеем страхове, да се разплатим кармично чрез болест, паника-масова и лична, стрес. Ще се учим да се справяме самостоятелно.

Активира се една енергия на неувереност, която води до появата на проблемите с белите дробове, очите, счупвания на крайници, смърт, но смъртта винаги се случва.през идните месеци ще трябва да си платим сметката, защото безплатен обяд наистина няма в живота.Дойде време разделно-хората ще се пречистят, за да продължат по нов начин. Ние сме в година 4, което показва, че здравето ни е застрашено.Съветвам да подбирате храната си, макар че това е трудно. Изключително важно е да се разделим с излишните килограми, да хапваме зелено, защото това е важен за здравето цвят”, разкрива ЕА, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар