Жената и щерката на Куката куфеят докато той е в ареста (Стела и Естел като сестри – Вижте колко са секси)

Гласувайте за статията

Жената и щерката на Куката се отдадоха на купони, изглеждат досущ като сестри

Съпругата и дъщерята на Камен Балбузанов – Куката не спират да пилеят парите му по кръчми.

Преди две седмици Стела и Естел били в хитова столична дискотека на участие на певицата Камелия. Дъщерята на Куката е огромен фен на поп фолка и дори прави първите си опити с микрофона, защото мечтата й е да пробие на сцената. Майката на Естел и съпруга на Камен отдавна се познавала с изпълнителката, писа „Галерия“.

Заедно с дъщеря си дори изпълнили едно от хитовите парчета на Камелия. Жена от тяхната компания имала фотосесия, докато са на сцената, за да могат да публикуват кадри в социалните мрежи.

Куката

Снимки: Фейсбук

Жената и щерката на Куката неслучайно обикалят по кръчмите и живеят пълноценно. Точно това била заръката на главата на семейството при едно от свижданията още през 2016 година. Балбузанов не искал да страдат и да го чакат вкъщи, защото това нищо нямало да промени.

За последно двете мацки от Плевен се прочуха през лятото, когато ГДБОП атакуваха къщата на Митьо Очите в морското село Кошарица. Тогава антимафиотите не хванаха гангстера от Бургас, защото вече беше избягал в Турция, но в една от стаите откриха семейството на близкия му приятел Камен Куката. След като прибрали Камен през 2016 г., точно Очите поел грижите за Стела и Естел.

Пред очите на дамите заловили Куката през 2016 г., когато той се опитал да избяга, но несполучливо, като скочил по бельо по козирката на кооперацията, където се намира апартамента му в Плевен. Само седмица след зрелищния арест двете се върнали към светския живот по заведенията. Дори на свиждания не му ходели толкова често, колкото могат да бъдат видени из клубовете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар