Жената на Ивайло от Фермата – топ гримьорка на звездите (Вижте коя е силиконката Христина – Снимки)

Гласувайте за статията

Колоритният участник е женен за Христина Герасимова, известна като гримьорката на звездите

Ивайло от Фермата е женен за сексбомбата Христина по-известна като гримьорката на звездите. Силиконовата мацка е веща в макиажа, а нейни клиентки са топ бръмчалки като Деси Димитрова, повелителката на силиконките Мариана Маринова, фолк певицата Бони и още куп родни красавици.

Ивайло и Христина крият доста интересна история. Секси силиконката е по-голяма от своя любим. А от снимките, които публикува в социалната мрежа се вижда, че има внушителен бюст, яко запазена е за възрастта си и доста лови око.

За Ивайло, който живееше в Лондон до преди пандемията това е 3 брак. От предишните си 2 брака има по един син. Половинката му Христина пък е майка на 23-годишна дъщеря , която я направи баба на внуче.

View this post on Instagram

A post shared by Hristina Gerasimova (@hristina_gerasimova_makeup)

Самият Иво който е на 35 г признава, че може да е най-младия дядо. Като разказва, че личния му живот не е лесен за разбиране. Преди да участва във Фермата колоритния софиянец управлявал няколко заведения  в Лондон, едно от които е собственост на най-бързия мъж на планетата Юсеин Болт. Но се прибрал в родината заради кризата по време на пандемията с коронавируса, предават от ХотАрена.нет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар