Жената на Борис Дали потвърди раздялата им: Знам за поне 50 изневери, сигурно са 3 пъти повече! (Всичко за скандала)

Жената на Борис Дали потвърди раздялата им: Знам за поне 50 изневери, сигурно са 3 пъти повече! (Всичко за скандала)
5 (100%) 1 vote

Жената на Борис Дали се умори от постоянните му изневери

Голяма драма тресе семейството на фолк звездата Борис Дали. Популярният чалга певец и майката на децата му Лили Станчева са се разделили преди повече от два месеца. Двамата са сложили край на съвместния си живот преди Коледа, пише „Уикенд”. Причината за финала на отношенията им са системните изневери на Борис.

Слуховете се потвърждават и от бърз преглед на инстаграма на неговата жена, която е изтрила абсолютно всички общи снимки с мъжа си, а вместо това публикува разочаровани послания, които издават нейната любовна мъка. „Който не те разбира, когато мълчиш, няма да те разбере и когато говориш“, „Най-голямата грешка в любовта е да предложиш сърцето си на този, който има нужда от мозък“ и „Когато не си мъж на място, мъж заема твоето място“, са малка част от статусите, които е качила в профила разочарованата жена.

Жената на Борис Дали Лили

Снимка: ХотАрена

Лили явно не е могла да преглъща повече изневерите на мъжа си, който още от самото начало на музикалната си кариера започна да скитосва по нощите с различни жени и да се възползва от славата си. Публична тайна е, че Борис Дали си ляга с най-различни красавици и кажи-речи във всеки град си има по една любовница. За някои от похожденията му Лили знаела и му вдигала системни скандали. Все пак те намираха общ език в името на двамата им синове, но днес положението е различно. Според мълвата този път причината е, че певеца си имал официална любовница, с която дори живеел в София. Това вече нямало как да бъде простено от половинката му. „Знам за поне 50 негови изневери с различни жени в последните 10 години. Сигурно е имало още три пъти по толкова. Но сега чашата наистина преля”, бясна е Лили.

Пред регионален сайт половинката на фолкзвездата е по-сдържана: „Много са причините да се разделим. Не мога да вляза в калъпа, в който се опитват да ме сложат. Не се вписвам в неговия начин на живот. Светските среди изкривяват мисленето на хората за семейство и уют. Аз останах момичето, което бях, когато се запознахме. Славата, светският живот, блясъкът покрай него не ме промениха. Не мога да приема фалша и лицемерието в тези среди. Опитах се, но не се получи. Съжалявам“. Самият Борис Дали до този момент не е коментирал финала на семейния си живот. През май тази година двамата трябваше да празнуват 20 години съвместен живот. Борис Дали и Лили имат двама сина – Константин и Красимир, които ще се отглеждат от майката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар