Жаси от „Сделка или не“ показа 7-годишния си син (Вижте колко порасна Зеки – Снимки)

Гласувайте за статията

Блондинката отглежда 3 деца, най-големият й син скоро навърши 7

Жаси от „Сделка или не” е горда майка на едно момче и две момиченца. Госпожа Маджид, която бе партньорка на Румен Луканов в тв шоуто сега се е отдала на семейството и грижи за трите си деца.

Скоро чаровната блондинка, която е една от най-влиятелните дами в Инстаграм се похвали с един от най-щастливите поводи, който са празнували вкъщи.

Синът й Зеки навърши седем години и тя сподели снимки в социалната мрежа от личния празник на най-големия си наследник. Които придружи с трогателни думи. Красавицата на писа към фотосите, че малкият юнак е един бъдещ хакер и филантроп, който крие голямо и добро сърце. Като пожела на наследника си да открива и създава нови светове  и върховете, които ще покорява и те все още не са измислени.

Синът на блондинката празнува рождения си ден
Снимки: Инстаграм

Блондинката сподели, че порасналото й момче е от онова ново поколение свободомислещи хора, на които родителите са спокойни за тях защото чувството им за справедливост е непоклатимо, обещаващо и вдъхновяващо.

Жасмина Маджид с трите си деца
Снимки: Инстаграм

Снимките на рожденика събраха хиляди харесвания и куп честитки за рождения ден. Моделката и сириеца Ариф Маджид се сдобиха с наследника си през 2014 г , а след това се появиха и другите им две дъщерички, които днес изглеждат като истински малки принцеси, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар