Жанета Осипова се натиска с Петър под носа на Ваня (Пилотът отвръща на ласките й – Подробности)

Жанета Осипова се натиска с Петър под носа на Ваня (Пилотът отвръща на ласките й – Подробности)
2 (40%) 1 vote

Влюбената Ваня в ступор след завръщането на Жанета Осипова във Фермата

Жанета Осипова се върна във Фермата и веднага започна да пръска сексапил и да раздава ласки. Блондинката веднага налетя на секси Петър и го приклещи с бюста си.

Изкусителката буквално щеше да го задуши със страстните си прегръдки, а пилотът с охота й отвърна на целувките и бе видимо много доволен.

Жанета Осипова и Петър се награбиха пред очите на Ваня
Снимка: Блиц

Тази еротична атака на Жанета Осипова се случи под носа на Ваня.Която е безумно влюбена в летеца. Стюардесата която си пада по него остана без думи.

Сексапилната плейметки се завърна в риалити формата заедно с още три от отпадналите участнички – Антония, адвокатката Милена и талисмана на сините Дана.

Те получиха шанс да се преборят за оставането си във Фермата като се бият една срещу друга. Дана отпадна след първия сблъсък, а Жанета след втория. На сбогуване блондинката бе изпратена от Петър и тя отново се метна на врата му, предават от hotnews.bg.

Антония пък спретна скандал от ревност на Калоян, побесняла, че гвардеецът прекарва времето си в компанията на Поли Хубавенска. Като го заплаши да внимава с кого върти приятелства.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар