Жанета Осипова иска бебе (Плеймейтката се умори да я ползват само за леглото)

Гласувайте за статията

Жанета Осипова е твърдо решена да има бебе

Плеймейтката за пореден път разбуни духовете, като сервира неочаквана за всички новина. Последната приумица на скандалната моделка е да си има бебе. Тъй като вече е на 28 години, тя явно е решила, че е дошъл подходящият момент. Близък неин приятел пък ѝ подарил бебешки терлички. Изненадващият подарък бил гарниран с пожеланието да си има дете, при това момиче. Блондинката пък е убедена, че енергиите на вселената са на нейна страна. Достатъчно било само да поиска нещо, за да ѝ се получат нещата.

По всичко личи, че Осипова се намира на нов етап от живота си. Лековатото ѝ поведение и повърхностното отношение на мъжете вероятно са ѝ дошли до гуша. А какво би могло да ѝ помогне да се чувства добре в кожата си, ако не едно дете? Макар решението да има деца, за да запълни душевната си празнота, да не е особено похвално, все пак не може да се отрече благородното ѝ желание да създаде нещо красиво. Кой ще бъде евентуалният баща, засега историята мълчи.

Жанета Осипова не се слави с особено благопристойно поведение и много обича да скача от скандал в скандал. Дали плеймейтката наистина е решила да загърби миналото си, все още не е ясно. Но поне дава индикации за това. Бебешките терлички безспорно са добър знак, но стои отворен въпросът дали не са пореден пиар от нейна страна.

От друга страна, тя е имала доста сериозни препятствия по пътя си към славата. Израснала е без баща и е работила какво ли не, за да се издържа. На 18 години дори се е опитала да се свърже с баща си и да възстанови някакви отношения с него, пише hotarena.net. За нещастие, нещата между двамата не са се получили и най-вероятно решението му да зареже семейството си, е бил по-добрият за всички вариант.

Жанета Осипова иска да бъде майка

Жанета Осипова иска да бъде майка
Снимка: инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар