Жана Бергендорф с кошмарен рожден ден във ВИП Брадър (Какво й скапа настроението?)

Гласувайте за статията

След Глория Петкова, и Жана Бергендорф ще запомни последния си рожден ден със смесени чувства.

На 20 октомври Жана Бергендорф отбеляза своя 31-ви рожден ден, но никак не й бе до купони. Певицата в последните дни е тежка депресия, която се засилва от различни фактори. Снощи обаче тя получи своята свобода след двойна елиминация и сега й е време да си нареди мислите, а и целия живот.

Само ден преди да затвори вратата на Къщата от външната врата, Жана Бергендорф остаря с още една година, което се превърна не в подов за празнуване, а в пореден питон в ковчега на доброто й настроение и желание за живот. След като Явор Бахаров, към който не криеше чувствата си, напусна ВИП Брадър, изпълнителката загуби и последния си стимул да изглежда и да се държи като дама.

Така победителката от „Х фактор“ се оказа големият губещ в битката със себе си, а съквартирантите я пратиха по живо – по здраво да се лекува. Чашата преля с „менюто“ на чревоугодницата Жана Бергендорф за рождения й ден. Вместо солидно похапване и куп сладкиши, тя сложи в уста само сухари, чай и плодове.

Певицата бе грубо нахокана от ВИП Брадър за неугледния си външен вид и неконтролируемото качване на килограми, а тя се оправда с пристрастеността си към наркотиците и тяхната липса в момента, която избива на вълчи глад. Измъчената изпълнителка бе консултирана от специалист и й бе наложен режим на хранене, а с трудната задача се нагърбиха да й помагат Ирина Тенчева и Вальо Михов, пише pik.bg.

Жана Бергендорф си тръгна огорчена

Жана Бергендорф си тръгна огорчена

Така певицата прекара 31-ия си рожден ден в ролята на страдалец, който всички съжаляват и гледат с неодобрение, което, ако не положителни спомени, поне ще бъде запомнено от Жана Бергендорф като сериозен урок, че изпуснеш ли юздите на живота от свой контрол, после е адски трудно да си ги върнеш, особено ако нямаш подкрепа.

Певицата качи поне 10 килограма във ВИП Брадър

Певицата качи поне 10 килограма във ВИП Брадър

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар