Жана Бергендорф спретнала драмата за пиар (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Драмата на Жана Бергендорф се оказва пиар акция за вдигане на интереса към певицата

Невероятно, но факт, цялата шумотевица около избухналия скандал между певицата Жана Бергендорф и бившия-настоящ любовник Лео, май ще се окаже хитро скроен пиар. За потвърждение, след страхотния екшън ала Холивуд, хонорарите на певицата скочиха почти двойно. А ангажиментите й – сигурни за месеци напред.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф спретнала драмата за пиар

И как иначе. Запознати от бранша заподозряха тук дългата ръка на Саня Армутлиева. Скандалната певица работи за нея, напомнят от Hotarena.net.

Жана Бергендорф

Според запознати червенокоската леела крокодилски сълзи

Все повече се натрапва мнението, че панаирът, който се разигра с битовия инцидент, е малко нескопосано скалъпен екшън –пиар за насочване светлините на общественото внимание към Жана.

Но ако не, то червенокоската доста добре се възползва от избухналия скандал, за да си направи пиар.

Жана Бергендорф

След пиар-акцията хонораририте на певицата скочиха почти двойно

Съвсем скоро Жана Бергендорф се тръшкаше и според запознати, лееше крокодилски сълзи. От малкия екран доста артистично, с потоците сълзи, си направи пиар и днес хонорарите й скочиха и задминаха дори тези, на утвърдени нейни талантливи колеги с много по-дълъг опит и стаж.

Големите разминавания във версиите на всички участници в тази май псевдодрама, събуди съмненията в искреността на певицата. Тя опроверга всички варианти на обвиненията към себе си и стовари всичко на главата на любовника Лео, само че, много не разбрахме какъв е той, бивш или настоящ, или и двете. Все пак любовта ръжда не хваща.

Най-лошото, че в цялата тази помия беше замесено и детето на певицата. Започнаха едва ли не залагания от кого е невинната душица. Тази непочтеност възмути и форумци. Каква вина носи малчуганът за действията на майка си, негодуват в мрежата.

Жалко, ако талантливата иначе певица Жана Бергендорф смята, че това е пътя към истинския успех.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар