Жана Бергендорф се ошишка заради Явор Бахаров (Певицата в тежка депресия, не спира да се тъпче)

Гласувайте за статията

 Жана Бергендорф брутално се ошишка, певицата не спира да се тъпче след излизането на Бахаров

Жана Бергендорф преди

Жана Бергендорф преди

Жана Бергендорф 5

Жана Бергендорф изпадна в тежка депресия. След като Явор Бахаров скандално напусна шоуто елегантната до преди влизането си във ВИП Брадър певица не прилича вече на себе си.

Странен начин избра Бергендорф да се справя с проблемите си. Изпусна му края и се отдаде на невероятна лакомия. С която потушава ефектите на депресията. Която непрекъснато я мъчи.

Още при влизането си в риалити формата Жана бе доста понаедряла от колкото бяха свикнали да я виждат феновете й. Само, че проблемът й започна да се задълбочава с всеки изминал ден. Въпреки ограничения бюджет на съквартирантите певицата лапа филия след филия. Като не подбира с какво да я гарнира. Яде хляб с каквото й попадне под ръка.

Другите обитатели на известната Къща се чудят до къде ще стигне лакомията на Бергендорф. Смятат, че тя вече прилича на цепелин и всеки момент може да се пръсне. А тя се кара със съквартирантите. Ако някой се осмели да й направи забележка да спре да се тъпче като за световно, предават от електронната агенция blitz.bg.

Някогашната фина поп певица вече тежи 70 килограма. Което е твърде много за височината й от 170 см. Нищо чудно да си върне визията от преди да стане известна звезда. Когато е тежала 110 кила. Може да си представите на какво е приличала риалити героинята в дебелия си период. Може би на каца или буре?

Вижте снимките в галерията ни на Жана Бергендорф от риалити формата „ВИП Брадър“!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар