Жана Бергендорф се дрогира пред камерите на ВИП Брадър! (Вижте безумния гаф на шоуто)

Жана Бергендорф се дрогира пред камерите на ВИП Брадър! (Вижте безумния гаф на шоуто)
5 (100%) 2 votes

Жана Бергендорф необезпокоявана си пафка трева по време на престоя си във ВИП Брадър

Жана Бергендорф се е ползвала с преференции в шоуто

Жана Бергендорф предизвика жесток скандал и след излизането си от ВИП Брадър. Бдителна зрителка на риалити формата забеляза, че певицата е пафкала необезпокоявана трева по време на престоя си в шоуто. Което със сигурност е било известно на продуцентите.

Жана Бергендорф пуши трева във ВИП Брадър

Жана Бергендорф пуши трева във ВИП Брадър

Както всички фенове добре знаят, изпълнителката изпадна в абстиненция докато беше в Къщата заради липсата на дрога. Тя дори се жалваше как кокаинът е съсипал тялото й, но когато е във ВИП Брадър, не мисли за дрога. А всъщност истината се оказа малко по-различна. Явно за да притъпят поне малко глада за наркотични вещества на певицата, от предаването са й позволили да си изпафка някоя и друга цигарка марихуана.

Зрителката, която споделя, че за първи и последен път се е излъгала да гледа ВИП риалитито, обръща внимание на разликата в цигарите, които Бергендорф пуши в два поредни кадъра.

На първия тя си дърпа от най-обикновена цигара, а на втория в ръцете й се вижда свит ръчно папирос, в който май няма тютюн, а марихуана. Ако това в действтелност е така, то тогава Големия брат нарушава родните закони и уж показва една лекуваща се наркоманка, а същевременно лансира употребата на наркотици, предават от hotarena.net!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар