Жана Бергендорф – преди и сега (Вижте как я съсипа дрогата)

Жана Бергендорф – преди и сега (Вижте как я съсипа дрогата)
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф преди славата е била пухкаво девойче, вижте как се промени скандалната певица

Победителката в Х Фактор Жана Бергендорф преди да стане звезда е била закръглено, но свежо момиче. Няколко години след това се превръща в развалина заради алкохола и наркотиците. И непрестанните скандали. В които се забърква.Жана Бергендорф предиЖана Бергендорф сега 1

На снимките от преди Жана е с бузки и нескопосан грим. Тоалетът и е далеч от изискванията за стил. Направо е евтин и безличен. По лицето на бъдещата звезда са накичени всевъзможни пиърсинги и дрънкулки. Но бъдещата провокативна звезда все още е недокосната от пагубните си пороци. На които по-късно стана жертва.

Участничката във ВИП Брадър днес я виждаме като развалина. Подпухнала и състарена от прекомерната любов към чашката, цигарите и дрогата. Направо не прилича на онази девойка. Която спечели сърцата на публиката с невероятния си глас и провокативна визия. Но все още не носеща следите от бурния и драматичен живот на бъдеща звезда.

Явно, че стилистите й доста са се потрудили да я превърнат в поп икона за подражание. Но усилията им са отишли на вятъра. Въпреки, че днес да провокира с облекло, което се е превърнало в запазена марка на Бергендорф тя разочарова с невъздържаното си грубо поведение.  Както и с визия на една похабена и употребена жена.

Сами преценете как по ви харесва Жана Бергендорф. В началото на кариерата си. Или сега.Разгледайте снимките и решете сами съсипана ли е изпълнителката от начина на живот. Който смело демонстрира.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Жана Бергендорф – преди и сега (Вижте как я съсипа дрогата)”

 1. Симон

  окт. 24. 2016

  Както се опитвате да изкарате лъжата истина,ще стъпите в НПК и ще ви одерат.
  Няма никава особена разлика в Жана , всичко е ОК.
  ВИЕ сте ЗЛЕ с УМЪТ или омразата.

  Reply to this comment

Добавете коментар