Жана Бергендорф аут от ВИП Брадър заради дрога? (Всичко за скандала)

Жана Бергендорф аут от ВИП Брадър заради дрога? (Всичко за скандала)
2 (40%) 3 votes

Доста вероятно е певицата Жана Бергендорф да напусне къщата на ВИП Брадър преждевременно.

Въпреки че на последните номинации зрителите спасиха Жана Бергендорф от изгонване, което в последствие бе заменено с престой в „лудницата“ на ВИП Брадър, дните й в Къщата сякаш са преброени. Тя успява да скандализира аудиторията във всеки епизод на риалитито не само с неугледния си външен вид, но и с абсолютно неадекватното си поведение.

За никого не е тайна, че наркотиците не са непозната материя за Жана Бергендорф. След като два пъти бе арестувана за притежание и употреба, надали някой е повярвал, че е успяла да се „прероди“ и да скъса за винаги с убийствения навик. Сега, когато е под 24-часовото наблюдение на камерите на Големия брат, истината за нейното състояние стана обществено достояние.

А тя не е никак лицеприятна! На всеки зрител, гледал поне един епизод на ВИП Брадър, няма как да не е направило впечатление поведението на Жана Бергендорф, което контрастира с това на всички останали. Тя сякаш е на друга планета, гледа с блуждаещ поглед, постоянно е неспокойна, има забавени мисли и движения, чеше се по цялото тяло непрекъснато.

Всички тези симптоми са красноречиви – певицата е изпаднала в абстиненция заради невъзможността да употребява наркотиците, към които е пристрастена, по време на престоя си във ВИП Брадър. Според специалисти, състоянието й говори за зависимост към хероин, който е най-силният и смъртоносен наркотик. Рязкото спиране на приемането му също може да се отрази пагубно на човек, за което свидетелства Жана Бергендорф в последните дни, пише hotarena.net.

Поведението й, на което ставаме свидетели всяка вечер, вече събуди общественото недоволство. Все повече хора се обединяват около мнение, че певицата трябва да бъде изведена час по-скоро от Къщата и да бъде настанена в център по наркомании, където за нея да се погрижат специалисти. Продуцентите се чудят какво да правят с ВИП съквартирантката и реално погледнато имат два варианта – или да вкарат дрога в къщата, или да изкарат наркоманката от нея.

Жана Бергендорг има нужда от сериозна помощ

Жана Бергендорф има нужда от сериозна помощ

Тъй като първият е изключен, остава вторият. Ако периодът на абстиненция продължи и Жана Бергендорф не получи адекватна медицинска помощ, може да се стигне до сериозни пристъпи, които да застрашат здравето й, а също така и да изблици на агресия, които да се окажат заплаха за сигурността на останалите съквартиранти.

zhana1

Певицата влезе весела и засмяна

zhana

А сега е посърнала и неадекватна

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар