Жана Бергендорф арестувана с любовника си, вземат й детето?

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф бе заловена с наркотици в дома си

Екшън с поп певицата Жана Бергендорф развихри днес след обяд. Полицията арестува червенокосата изпълнителката, като й сложи белезници. Според комшиите на Жана от апартамента се носели крясъци и викове и те алармирали органите на реда. Скоро пристига патрул и какво да види. Бергендорф и мъжът, за който се предполага, че й е любовник били в неадекватно състояние.

Белезниците, кото Жана крие под шала си

Белезниците, кото Жана крие под шала си

В апартамента е намерена марихуана, а мъжът бил наранен по крака. Очевидно между двамата надрусани любовници се е разиграл битов скандал. Само, че намерената дрога ще донесе на Жана Бергендорф куп неприятности. Арестуваният мъж с певицата е нейно старо гадже и слуховете твърдят, че Лео, така се казва любовникът на Жана бил истински психопат. Той муфти изпълнителката за пари и когато не мине по неговия хатър започва да се държи скандално с нея, като я напада , блъска и тормози. Лео преследва Бергендорф от дълги години и скандалите между тях са нещо естествено. Явно още храни някакви чувства към него въпреки неприятностите, които й създава.

Арестуваният мъж с певицата е нейното старо гадже Лео

Арестуваният мъж с певицата е нейното старо гадже Лео

Тя и бившият й мъж Стефан отдавна са с влошени отношения. Двамата родители водят дела и се борят за правата над детето.Стефан има претенции да вземе сина си Леон при него, защото смята, че Бергендорф не е пример за добра и грижовна майка. А днешните събития говорят точно за това. Бившият на Жана сигурно ще успее да си прибере наследника, за да не става свидетел на такива шокиращи сцени като днес.

По данни от полицията са арестувани мъж и жена с инициали Ж.Б. за двадесет и четири часа, пише БЛИЦ.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар