Ефсун от „Моят живот“ вдигна луда сватба край Бодрум(Снимки от събитието)

Ефсун от „Моят живот“ вдигна луда сватба край Бодрум(Снимки от събитието)
1.5 (30%) 2 votes

Ефсун от „Моят живот“ се омъжи за френския си любим Нико

Интернационална сватба край Бодрум вдигна Ефсун от „Моят живот“. Главната героиня от хитовата турска поредица, си каза да, с любимия си. Актрисата Джерен Морай се врече във вечна вярност на голямата си любов.

Събитието се състоя миналия уикенд в Бодрум. 32-годишната турска актриса се омъжи за французина Нико. Събитието се състоя в много тесен кръг. Присъстваха само най-близките приятели на двойката.

Сред гостите на сватбата е била и актрисата, която изигра леля й Султана в сериала „Моят живот“. Става дума за популярната турска звезда — Ойя Башар.

Актрисата е била толкова щастлива, че се омъжва, че не спряла да танцува по време на цялата церемония. Влюбената двойка си каза „Да“ пред официалните власти, а събитието се проведе на самия морски бряг.

Въпреки че беше скромна, сватбата не бе лишена от лукс. А младоженката изглеждаше сияеща в сватбената си рокля. В Турция вече текат залози дали следващата младоженка няма да е Мерием Узерли, която също има нов мъж в живота си.

Тази година сватбите се оказаха хит сред звездите. Крак повлече Фериде от „Чучулигата“, която се врече на любимия си Бали Бей от „Великолепния век“. Екранните любовници Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит цели три години измъчваха феновете си, докато най-накрая си кажат заветното „да“.

Веднага след това се омъжи и мис Турция Гизем Караджа. Красавицата, която играеше Гюнеш в „Пътят на Емир“, се врече на голямата си любов. Двойката отпразнува събитието почти едновременно с това на Джерен Морай и Нико. Засега не е ясно дали двойките планират меден месец, или ще се върнат към работните си ангажименти.

Със сигурност обаче сватбата на Ефсун от „Моят живот“ бе най-запомнящата се. Актрисата не спря да подскача и танцува през цялото време.

Ефсун от "Моят живот" се омъжи

Ефсун от „Моят живот“ се омъжи

Нейните колеги и приятели дори се шегуват, че семейния живот очевидно добре й се отразява.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар