Ето я любовницата на Дейвид Бекъм, която едва не го разведе (Вижте горещата Ребека Луи – Снимки)

Гласувайте за статията

Любовницата на Дейвид Бекъм излезе на светло, Ребека Луи е жената заради, която Виктория щеше да го зареже

Любовницата на Дейвид Бекъм стана актуална преди 14 години с невероятния скандал заради, който Виктория бе на път да се разведе с него. Горещата Ребека Луи излезе от неизвестност и днес е порядъчна жена. Омъжена с две деца и води благоприличен живот.

Снимка: Инстаграм

През 2004 година известната футболна звезда имаше извънбрачна връзка със своята асистентка. Мнозина тогава не можаха да повярват какво се случва. Те бяха шокирани от факта, че Дейвид Бекъм, за който се говореше, че с Виктория имат идеалното семейство е изневерил с Ребека.

По време на изневярата футболистът играе за испанския шампион „Реал Мадрид”. А Ребека Луи става много известна заради аферата си с него. Тя се снима на корицата на мъжката библия „Плейбой” и се урежда с много ангажименти.

Само след няколко години обаче светът забрави за любовницата, която щеше да разбие семейството на спортиста и неговата половинка Виктория. Но днес британските медии напомниха за нея и разкриват с какво се занимава в момента.

Снимка: Инстаграм

Горещата старлетка живее в Норвегия. Тя е майка на две деца и е отдадена на собственото си семейство. Красавицата се занимава с йога и със съпруга си живеят на село. Където са се посветили на здравословен начин на живот, на вегетарианство и най-вече на наследниците си, предават от tocka.com.

Снимка: Инстаграм

Инстаграм профила на  Ребека се следи от 7 хиляди души. След любовния си роман с Дейвид за кратко бе реалити звезда и старлетка. Но скандалното й минало е далеч зад нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар